Ανατριχίλα στα Πετράλωνα: Νέες αποκαλύψεις για τη φρίκη που βίωνε ο 17χρονος στο σπίτι των οργίων

ανατριχίλα-στα-πετράλωνα-νέες-αποκαλ-1562873

Η έκθεση της παιδοψυχιάτρου που συναντήθηκε με τα δύο παιδιά της οικογένειας από τα Πετράλωνα και φέρνει στο φως η Real News αποτυπώνει τη φρίκη που έζησε ο 17χρονος όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία.

Τα όσα φέρεται ότι γίνονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού πραγματικά προκαλούν σοκ. Η παιδοψυχίατρος μετά τη συνάντηση που είχε με τα παιδιά καταλήγει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης.

Όταν η παιδοψυχίατρος ρώτησε τον 17χρονο για το τι θυμάται ότι γινόταν είπε… «Ο Α. ξεκινούσε τη δ… σε μένα. Έβγαζαν όλοι τα ρούχα τους και έκαναν σεξ όλοι με όλους. Έβαζαν και πορνό στην τηλεόραση».

Στην ερώτηση πως ένιωθε ο ίδιος ανέφερε: «Νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικά όλα αυτά».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι πραγματογνώμονες παρουσιάζουν το 17χρονο αγόρι ως πειθαρχημένο και ώριμο παιδί. Ευγενικό και τυπικό με προσεγμένη εμφάνιση και υγιεινή και σε συμβατό αναπτυξιακό στάδιο για την ηλικία του. Ο λόγος του χαρακτηρίζεται από συνοχή και συνεκτικότητα.

Η παιδοψυχίατρος μίλησε και με την 12χρονη κόρη της οικογένειας. «Χόρευαν και εγώ ήμουν πάνω σε ένα τραπέζι και έκλαιγα. Ο μπαμπάς με ακουμπούσε δυνατά στο κεφάλι και με πίεζε πολύ». Η παιδοψυχίατρος διαπίστωσε «καλή αντιληπτική ικανότητα και αναπτυξιακό επίπεδο φυσιολογικό και συμβατό με την ηλικία της».

Η εισαγγελική πρόταση παραπέμπει σε δίκη εννέα κατηγορούμενους ανάμεσά τους ο πατέρας και ο θείος των παιδιών.

dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook