Ανατριχιαστικό βίντεο-ντοκουμέντο από την δολοφονία του Κώστα Κατσουλάκη στο Βαμβακόπουλο

ανατριχιαστικό-βίντεο-ντοκουμέντο-α-864458

Συγκλονιστικά είναι τα στιγμιότυπα από τη στιγμή της στυγνής δολοφονίας του Κώστα Κατσουλάκη, εντός του μίνι μάρκετ που διατηρούσε στο Βαμβακόπουλο Χανίων το πρωί της Κυριακής (δείτε ΕΔΩ)

Οι εικόνες από την στυγνή δολοφονία μέσα στο μίνι μάρκετ είναι ανατριχιαστικές.Ο δράστης μπήκε ατάραχος στο μαγαζί και είχε το αυτοσχέδιο πυροβόλο όπλο, με το οποίο σημάδεψε τον Κώστα Κατσουλάκη. Πανικόβλητες μάνες με μικρά παιδιά και άλλοι πελάτες έτρεχαν να σωθούν. Το θύμα κατάφερε αρχικά να ξεφύγει μέχρι που έφτασε στην έξοδο της επιχείρησης, όπου ο δράστης τον εκτέλεσε εν ψυχρώ.

Καρέ – καρέ η στυγερή δολοφονία στα Χανιά

Το έγκλημα σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, με τον δράστη να περιγράφει στους αστυνομικούς τις κινήσεις αλλά και το σχέδιό του.Όπως μετέδωσε ο Alpha και δημοσιεύει το newsit.gr, στα συγκλονιστικά πλάνα από το κύκλωμα τηλεόρασης του μίνι μάρκετ, φαίνεται ο δράστης που μπήκε στο κατάστημα που διατηρούσε ο αδικοχαμένος κοινοτάρχης και κρατούσε μία σακούλα.

Μέσα έκρυβε ένα όπλο, που όπως υποστήριξε στην απολογία του, έφτιαξε ο ίδιος και αφού τον κυνήγησε εντός του χώρου εντέλει, λίγο πριν ο αδικοχαμένος Κατσουλάκης καταφέρει να διαφύγει από το κατάστημα, τον πυροβόλησε πισώπλατα.

zarpanews.gr

One thought on “Ανατριχιαστικό βίντεο-ντοκουμέντο από την δολοφονία του Κώστα Κατσουλάκη στο Βαμβακόπουλο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook