Ανατριχιαστικό βίντεο με την δράση του τζιχαντιστή – Παρίστανε τον οικογενειάρχη στον Ελαιώνα!

ανατριχιαστικό-βίντεο-με-την-δράση-το-1137462

Ένας καυγάς πριν από λίγα 24ωρα στον Ελαιώνα στην ανοιχτή δομή ήταν η αφορμή για να πέσει στα χέρια της αντιτρομοκρατικής ο σκληρός τζιχαντιστής του ISIS.

Ο 27χρονος από την Συρία έμενε τα τελευταία δυο χρόνια στην Ελλάδα και παρίστανε τον οικογενειάρχη αφού έμενε εκεί με την γυναίκα του και τα 5 τους παιδιά. Την Τρίτη ξέσπασε ένας καυγάς στην ανοικτή δομή και κλήθηκε η αστυνομία και όπως συνηθίζεται ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις μετέβη και κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής.

Ο τζιχαντιστής συνελήφθη και οι αστυνομικοί προσπαθώντας να μάθουν για ποιον λόγο έγινε ο καυγάς κατάλαβαν ότι κάτι περίεργο συνέβαινε με τον 27χρονο. Όπως αποκαλύφθηκε τελικά και ομολόγησε και ο ίδιος, ήταν μέλος του ISIS και μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι εντάχθηκε στην αιμοσταγή τζιχαντιστική οργάνωση γιατί είχε υποφέρει πολύ η οικογένειά του από το καθεστώς του Άσαντ και ήθελε να τους εκδικηθεί.

Ο Σύριος φαίνεται να έχει διαπράξει πολλές δολοφονίες στο όνομα των ακραίων ισλαμιστών και μάλιστα υπάρχει και βίντεο που απεικονίζεται ο ίδιος να μεταφέρει αιχμαλώτους του ISIS για σφαγή!

Οι αρχές βρήκαν στον χώρο που έμενε και στικάκια usb τα οποία εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε σχέσεις με ομοϊδεάτες του στο εξωτερικό και κυρίως στην Ευρώπη.

Ο 27χρονος, είχε προσπαθήσει αρκετές φορές να φύγει σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα. Συγκεκριμένα του απαγγέλθηκαν τα αδικήματα της ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση και της άμεσης συνδρομής σε ανθρωποκτονία με δόλο ως τρομοκρατική πράξη.

Σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. ΣΤ του νέου Ποινικού Κώδικά οι ελληνικές δικαστικές αρχές μπορούν να δικάσουν τρομοκρατικές πράξεις που έχουν τελεστεί στο εξωτερικό.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook