Ανατριχιαστικό βίντεο: Άνδρας ρίχνει γυναίκα στις ράγες λίγο πριν φτάσει το μετρό

Την ανατριχιαστική στιγμή που ένας άντρας πλησίασε πίσω από μια γυναίκα και την έσπρωξε από την πλατφόρμα του μετρό, με αποτέλεσμα ο συρμός να ακινητοποιηθεί λίγα εκατοστά μακριά της, κατέγραψε κάμερα στις Βρυξέλλες.

Ειδικότερα, το υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας δείχνει τον άνδρα να περιφέρεται πίσω από τη γυναίκα που περιμένει το τρένο, πριν απλώσει το χέρι του και τη σπρώξει στις ράγες καθώς το μετρό μπαίνει στον σταθμό.

Το 55χρονο θύμα δεν μπορεί να σταματήσει την πτώση του στις ράγες και φαίνεται να προσγειώνεται με το πρόσωπο μπροστά από το τρένο.

Ο οδηγός του μετρό μπόρεσε να τραβήξει εγκαίρως το φρένο έκτακτης ανάγκης για να αποφύγει να περάσει πάνω από το θύμα, ανέφερε η εισαγγελία του Βρυξελλών.

Ο 23χρονος ύποπτος, ο οποίος δεν κατονομάστηκε, συνελήφθη για απόπειρα δολοφονίας μετά το περιστατικό στον σταθμό του μετρό Rogier το βράδυ της 14ης Ιανουαρίου.

Η γυναίκα δε φέρεται να έχει υποστεί σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ.

Εκπρόσωπος της εταιρείας μεταφορών των Βρυξελλών STIB, δήλωσε: «Ο οδηγός του μετρό μπόρεσε να φρενάρει εγκαίρως και έτσι να αποφύγει τη σύγκρουση. Ο οδηγός του μετρό μας υπέστη επίσης σοκ και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο».

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο ύποπτος ξυλοκοπήθηκε από έναν εξοργισμένο επιβάτη και έπεσε στις γραμμές.

Η Sarah Durant από την εισαγγελία των Βρυξελλών δήλωσε στις 15 Ιανουαρίου: «Ο δράστης διέσχισε τις γραμμές και στη συνέχεια διέφυγε από μία από τις εξόδους του σταθμού του μετρό. Χάρη στη διάδοση των εικόνων του υπόπτου από την αστυνομία, συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα, ενώ βρισκόταν στον σταθμό του μετρό De Brouckere».

ethnos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ