Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στην Κυψέλη με το 7χρονο παιδί

ανατριχιαστικές-οι-λεπτομέρειες-του-1377572

Πώς αποκαλύφθηκε το άγριο έγκλημα στην Κυψέλη με το 7χρονο παιδί

Τα προβλήματα που είχε ο 33χρονος οικοδόμος από την Πολωνία, με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, οδήγησαν τις αρχές στην εξιχνίαση της φρικιαστικής δολοφονίας του 7χρονου Ανδρέα.

Υπό την επήρεια ουσιών είχε εκμυστηρευτεί σε φίλο του την αποτρόπαια πράξη και όταν εκείνος συνελήφθη λίγες μέρες πριν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, αποκάλυψε στους αστυνομικούς όσα γνώριζε για τη δολοφονία. Μέχρι αυτή την τυχαία σύλληψη για… ναρκωτικά, οι αρχές αγνοούσαν ακόμα και την εξαφάνιση του άτυχου αγοριού.

Οι λεπτομέρειες για το θάνατο του αγοριού προκαλούν αποστροφή. Για χρόνια αντιμετώπιζε άγρια και συστηματική κακοποίηση από τον σύντροφο της μητέρας του, μέχρι που τελικά τον Ιανουάριο του 2017, έχασε τη ζωή του.

Ο 33χρονος, που συνήθιζε να τιμωρεί το νεαρό αγόρι αφήνοντας το ακόμα και χωρίς φαγητό, αποφάσισε να φιμώσει με μονωτική ταινία το στόμα του, όταν το παιδί αντέδρασε σε κάποιο από τα βασανιστικά καψώνια του οικοδόμου. Αποτέλεσμα, λίγα λεπτά αργότερα ο 7χρονος να πέσει νεκρός από ασφυξία. «Μην ασχολείσαι, θα το τακτοποιήσω εγώ», φέρεται να είπε ο 33χρονος στην μητέρα του παιδιού, όταν εκείνη άκουσε θόρυβο και ρώτησε τι συμβαίνει.

Η 29χρονη δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει τον σύντροφο της που καθημερινά χτυπούσε και βασάνιζε το αγόρι, ενώ την ώρα της δολοφονίας σύμφωνα με πληροφορίες, … έπαιζε στον υπολογιστή της σε διπλανό δωμάτιο. Ο οικοδόμος έχτισε έναν αυτοσχέδιο τάφο στην ταράτσα της πολυκατοικίας στην οδό Σκιάθου και εκεί έκρυψε το πτώμα του παιδιού. Όταν μετακόμισαν, έβαλε τα κόκκαλα σε μια εργαλειοθήκη την οποία έκρυψε σε αποθηκευτικό χώρο ξύλινου καναπέ, στο μπαλκόνι του νέου σπιτιού.

Μάλιστα ο άνδρας δεν δίσταζε αρκετές φορές να παίρνει την συγκεκριμένη εργαλειοθήκη μαζί του στη δουλειά. Το πρωί του Σαββάτου διενεργήθηκε, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού έρευνα στο διαμέρισμα της οδού Αστυπάλαιας με τις αρχές να εντοπίζουν στη βεράντα μακάβριο εύρημα. Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Όπως φαίνεται οι αρχές είχαν επιδείξει συστηματική ολιγωρία σε διαφορετικές περιπτώσεις, παρά το γεγονός ότι το παρελθόν του ζευγαριού, έδινε σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά. Η 29χρονη είχε χωρίσει με τον Πολωνό σύζυγο της το 2015 και λίγο καιρό αργότερα άρχισε να συζεί με τον 33χρονο οικοδόμο. Γείτονες και στα δύο σπίτια που έμενε το ζευγάρι, κάνουν λόγο για συχνούς άγριους καβγάδες και βίαιες συμπεριφορές του άνδρα, τόσο προς την γυναίκα, όσο και προς τα παιδιά της.

Το 2018, η αδερφή του Ανδρέα, εμφανίστηκε στο σχολείο της με σημάδια κακοποίησης. Άμεσα κινήθηκαν οι διαδικασίες και το κορίτσι δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια, όμως κανείς δεν επιχείρησε να αναζητήσει την τύχη του δεύτερου παιδιού, που ήταν ήδη νεκρό, θαμμένο μέσα στον αυτοσχέδιο τάφο της οδού Σκιάθου.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες, συγγενείς αλλά και φίλοι, πείστηκαν από τους ισχυρισμούς της 29χρονης ότι το παιδί ήταν στην Πολωνία με το βιολογικό του πατέρα. Με αυτό τον τρόπο το ζευγάρι κατάφερε για 5 χρόνια να κρατά κρυμμένο το φρικιαστικό μυστικό. Όπως αποδείχτηκε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, ο Ανδρέας δεν είχε περάσει ποτέ τα σύνορα, ενώ ο πατέρας του που νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική στη Πολωνία, δεν γνώριζε κάτι για την τύχη του παιδιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook