Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την κατάθεση της 10χρονης Μαρκέλλας – Πώς τη νάρκωσε η κοκκινομάλλα | Video

ανατριχιαστικές-λεπτομέρειες-από-τη-1069807

Δε χωρά ανθρώπινος νους αυτά που καταγγέλλει το κοριτσάκι

Ως αξιόπιστη κρίνεται από τους αστυνομικούς της ΕΛΑΣ η κατάθεση του 10χρονου κοριτσιού που απήχθη στη Θεσσαλονίκη από την 33χρονη η οποία έχει συλληφθεί και κρατείται στις γυναικείες φυλακές της Θήβας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου» που μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΙ, το κορίτσι αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως η κοκκινομάλλα την ανάγκασε να πιει έναν χυμό, με τον οποίο προφανώς της χορήγησε τα ναρκωτικά και να μπει στη μπανιέρα μαζί της…

«Κάποια στιγμή μου έδωσε φαγητό και χυμό. Ο χυμός ήταν πολύ πικρός και μου έκανε εντύπωση. Τη συγκεκριμένη συσκευασία με το χυμό, την είχα δοκιμάσει πολλές φορές στο σπίτι μου και μου άρεσε. Αυτός όμως δεν μου άρεσε καθόλου. Το μπουκάλι ήταν ανοιχτό και με πίεσε να τον πιω. Μετά από λίγο μούδιασε το σώμα μου και ήθελα να κοιμηθώ», είπε αρχικά το κορίτσι στους αστυνομικούς που του πήραν κατάθεση και στη συνέχεια μπήκε σε ακόμη πιο σοκαριστικές λεπτομέρειες, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η 33χρονη την ανάγκασε να κάνουν μαζί μπάνιο.

Τότε ήταν που της είπε ότι θα γίνει η νέα της μαμά και θα είναι «καλύτερη από την προηγούμενη».

«Την επόμενη μέρα είδα στην τηλεόραση ότι με αναζητά η μητέρα μου Έβαλα τα κλάματα και τη ρώτησα γιατί με πήρε. ‘Για να πληρώσω με το ίδιο νόμισμα’ μου είπε. Νευρίασε και έλεγε ότι είναι χαζή που με πήρε γιατί θα την καταλάβουν. Μετά πήγε στο δωμάτιό της, για να ηρεμήσει. Το δωμάτιο μύριζε περίεργα και είχε μέσα χειροπέδες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook