Αναταραχή στο ΚΙΝΑΛ: Φώφη κατά Πρετεντέρη – Λοβέδρος κατά Νικολακόπουλου

αναταραχή-στο-κιναλ-φώφη-κατά-πρετεντ-1285542

Φωτιές έχουν ανάψει οι παρεμβάσεις του Γιάννη Πρετεντέρη και του Ηλία Νικολακόπουλου στον προεκλογικό αγώνα στο ΚΙΝΑΛ.

Φώφη Γεννηματά και Ανδρέας Λοβέρδος αντέδρασαν έντονα καθώς οι παρεμβάσεις τους αφορούσαν, ενώ και οι δύο, βλέπουν χτυπήματα των αντιπάλων τους.

Όλα άρχισαν όταν την Παρασκευή, στην στήλη του στα «Νέα» ο Γιάννης Πρετεντέρης, ούτε λίγο ούτε πολύ, ζήτησε την παραίτηση της Φώφης Γεννηματά.

Η πρώτη αντίδραση ήλθε από τον διευθυντή του γραφείου της Μανώλη Όθωνα που καταλόγισε στον Πρετεντέρη εμπάθεια προς τη Φώφη Γεννηματά και το ΠΑΣΟΚ. Ακολούθησε η ίδια η Φώφη που σε συνέντευξή της έκανε λόγο για παπαγαλάκια και συμφέροντα που προσπαθούν να την πλήξουν επειδή δεν θέλει, όπως τα συμφέροντα, να γίνει το ΚΙΝΑΛ ουρά του Μητσοτάκη.

«Τον τελικό λόγο τον έχει ο κόσμος της παράταξης και κανείς άλλος έξω από αυτήν. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, οικονομικά συμφέροντα και τα παπαγαλάκια τους, που επί χρόνια επιδιώκουν να τελειώνουν με το ΠΑΣΟΚ και τώρα με το Κίνημα Αλλαγής, θα πάρουν την απάντηση τους. Δεν με αφορά η στήριξή τους, ούτε ο καλός τους λόγος. Γιατί ξέρω το αντίτιμο των δεσμεύσεων που συνεπάγεται. Οι δικές μου δεσμεύσεις έναντι του κόσμου της παράταξης είναι στον αντίποδα των επιθυμιών τους. Δεν με πτοεί η πολεμική τους με χτυπήματα και πισώπλατες μαχαιριές. Στήριγμα και ασπίδα μου είναι η κοινωνική πλειοψηφία που πιστεύει, ελπίζει και αγωνίζεται για μια ισχυρή ακηδεμόνευτη προοδευτική παράταξη στην υπηρεσία του λαού και του τόπου» δήλωσε

Άλλωστε, ο ρόλος αυτός χρεώνεται στον Ανδρέα Λοβέδρος. Ο υποψήφιος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ έγινε ..Τούρκος όταν του μετέφεραν τα όσα είπε ο Ηλίας Νικολακόπουλος («Κόκκινο») για την υποψηφιότητα του.

«Ο άνθρωπος που με κέλυφος τη δήθεν επιστημοσύνη κάνει βαθυστόχαστες τάχα επιστημονικές αναλύσεις περί Λοβέρδου και ΝΔ δεν είναι τίποτε άλλο από έναν κονδυλοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ. Προσβλητικό και βρώμικο. Προβοκατόρικο και στημένο.

Η πολιτική προέλευση, η διαδρομή, το υπουργικό και κοινοβουλευτικό έργο του Α. Λοβέρδου δίνουν τις πρέπουσες απαντήσεις στους προβοκάτορες και τους συκοφάντες.

Η επιστροφή με το ΠΑΣΟΚ τους τρομάζει. Γιατί σημαίνει πως τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναμετρήσουν τα εκλογικά ποσοστά τους» έγραψε στην οργισμένη αντίδραση του.

Ο κ. Νικολακόπουλος είχε υποστηρίξει ότι η εκλογή του Ανδρέα Λοβέρδου στην αρχηγία του ΚΙΝΑΛ θα σημάνει τη συμπόρευση του κόμματος με τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

aftodioikisi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook