Αναστάτωση στα Χανιά: Χωρίς ίντερνετ τα κινητά Cosmote – Τι συμβαίνει

αναστάτωση-στα-χανιά-χωρίς-ίντερνετ-τ-968361

Πολλές είναι εδώ και αρκετές ώρες, οι αναφορές για προβλήματα πρόσβασης στο δίκτυο της Cosmote μέσω Mobile Data, κυρίως από κινητές συσκευές και Smartphones, στα Χανιά

Αρκετοί χρήστες, προσπαθώντας να συνδεθούν στο Internet ή να αλλάξουν τα APN δεδομένα στην συσκευή τους, παίρνουν το μήνυμα “authentication error 29” που δηλώνει αδυναμία σύνδεσης προφανώς με τους DNS server της εταιρείας.

To πρόβλημα έχει εντοπιστεί από το κέντρο υποστήριξης της Cosmote και εργάζονται για την επίλυσή του, σύμφωνα και με ανακοίνωση της εταιρίας:

Αν αντιμετωπίζετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα, μην προσπαθείτε άδικα να αλλάξετε τις APN ρυθμίσεις στην συσκευή σας, καθώς δεν έχει πρόβλημα η συσκευή, και σύντομα το πρόβλημα θα λυθεί από τον πάροχο.

zarpanews.gr

8 thoughts on “Αναστάτωση στα Χανιά: Χωρίς ίντερνετ τα κινητά Cosmote – Τι συμβαίνει

  1. Όλη η Ελλάδα δεν έχει δίκτυο εδώ και δυο μέρες. Η cosmote όμως μιας και είναι «κράτος» δεν ενδιαφέρθηκε να ενημερώσει τους συνδρομητές της.
    Όταν όμως καθυστερήσεις 2 μέρες τον λογαριασμό τότε το σύστημα της cosmote δουλεύει άψογα….

  2. Και το χειρότερο είναι που έχουμε βλάβη σε μαγαζί και δεν σηκώνει η εξυπηρέτηση πελατών το τηλ με πάνω από ώρα αναμονής.μονο εξυπηρέτηση δεν είναι… έλεος μόνο λεφτά ξέρουν να ζητάνε!

  3. Η χειρότερη εταιρεία που υπάρχει. Όχι μόνο δεν είχαμε data. Αλλά όταν ζήτησα να υπάρχει πιστωτικό για τις μέρες που δεν δούλευε η υπηρεσία τους, μου το αρνήθηκαν. Θα αλλάξω εταιρεία, τελείωσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook