Ανάστατοι οι κάτοικοι σε γειτονιά των Χανίων – Αδέσποτα δάγκωσαν άνδρα ΑμΕΑ για τρίτη φορά!

ανάστατοι-οι-κάτοικοι-σε-γειτονιά-των-1223323

Μέσα σε ανασφάλεια λόγω επιθετικής αγέλης σκύλων ζουν οι κάτοικοι της Νέας Χώρας στα Χανιά.

Όπως επισημαίνουν αναγνώστες του zarpanews.gr, πρόκειται για μία αγέλη πέντε αδέσποτων σκύλων, που δεν μένει στα γαβγίσματα, αλλά έχει δαγκώσει και κατοίκους της περιοχής και περαστικούς.

Πριν ένα μήνα μία γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο μετά από δάγκωμα, ενώ ένας άνδρας με ειδικές ανάγκες έχει δεχθεί επίθεση τρεις φορές από τα ζώα, που του έχουν επιφέρει τραύματα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Όσοι μένουν στη γειτονιά είναι ανάστατοι και ζητούν από τους αρμόδιους να παρέμβουν, ώστε να μπορούν να κυκλοφορούν χωρίς φόβο.

Όσον αφορά τις ενέργειες του Δήμου για το ζήτημα, σύμφωνα με τους κατοίκους, απλά πήραν τα σκυλιά, τα στείρωσαν και τα επέστρεψαν στο σημείο.

zarpanews.gr

5 thoughts on “Ανάστατοι οι κάτοικοι σε γειτονιά των Χανίων – Αδέσποτα δάγκωσαν άνδρα ΑμΕΑ για τρίτη φορά!

  1. Ο/Η Σταματηστε να ειστε θύματα πιά, ποιοί είναι όλοι αυτοί που μας υποβάλουν τα κόμπλεξ τους και τις ανωμαλίες τους ? λέει:

    Ποσο πιο μακακας λαός είμαστε τελικά ? Κάποιοι ανώμαλοι που μισούν τον άνθρωπο μας έπεισαν ότι οι αδέσποτοι σκύλοι είναι πιο πολύτιμοι από τους ανθρώπους και είναι εντάξει να τους αφήσουμε ελεύθερους να μας τρώνε. Εγώ αυτό δεν πρόκειται να το δεχθώ ποτέ, ότι και να λένε τα ψεκασμένα σούργελα που μισούν τους ανθρώπους, τα λαμόγια δικαστικοί και πολιτικοί που πέρασαν τους νόμους και τα προστίματα και το σκυλί που θα προσπαθεισει να με δαγκάσει θα δαγκάσει τη γλώσσα του και οποιος έχει αντίρρηση ας στείλει το κοπρόσκυλο του προς τη μεριά μου ! Το ίδιο μας είπαν και για το έγκλημα, αν έρθει κάποιος να μας σκοτώσει να κάνουμε ότι κοιμόμαστε και τώρα μας σκοτώνουν σαν τις μύγες. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι αυτοί οι ψεκασμένοι ανθελληνες που μας ρίχνουν όλα αυτά τα κακά στο κεφάλι μας δεν έχουν πληρώσει ποτέ για τις δυστυχίες που μας φέρνουν, αν ξυπνήσουμε και αρχίσουμε να εφαρμόζουμε το οφθαλμό αντί οφθαλμού πάνω τους θα το βάλουν όλοι στα ποδια και θα ξεβρωμίσει η κοινωνία από τους μισάνθρωπους, τους μισέλληνες και τα λαμόγια, πολιτικούς, δικαστικούς, ΜΚΟ και ολους τους άλλους καραγκιοζηδες που τρομοκρατουν και βασανίζουν ατιμώρητα την κοινωνία μας και τις οικογένειες μας ! Αι στον αγύριστο κοπριτες όλοι σας !

  2. Οι φιλοζωικές που είναι??? αααα, μήπως δεν έχει επιδότηση για αυτό?? δεν θα γίνει κανένα συλλαλητήριο? τι? όχι?

  3. Κάθε μαλάκας που δένει ένα σκύλο στο μπαλκόνι του (μόνιμα!!!) μετράει για φιλόζωος, και κάτσε εσύ να χάνεις τον ύπνο σου

  4. Η γελειότητα του πράγματος είναι πως αν ο κακομοίρης που του την έπεφταν οι σκύλοι τους έριχνε καμία κλωτσιά για να γλιτώσει θα έβρισκε και τον μπελά του, από τα διάφορα σωματεία . Οι σκύλοι δρουν ανενόχλητοι όμως. Και με το γνωστό ρητό των ηλίθιων : άμα δεν το πειράξεις το σκυλί δεν σε πειράζει !!!!!!!!!!!!!!!!! Τελικά…….. ……….. A man’s got to do what a man’s got to do …….δυστυχως . Και όλα αυτά τα δεδομένα σε μια περιοχή γεμάτη , σχολεία, παιδιά , λουόμενους και τουρίστες .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook