Anassa στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων: Ένα cozy meeting point από το πρωί ως το βράδυ

anassa-στο-ενετικό-λιμάνι-των-χανίων-ένα-cozy-meeting-point-1253886

Ένα νέο ολοήμερο meeting point έχει ξεκινήσει την λειτουργία του στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων. Σχεδόν δίπλα στην πλατεία, το Anassa στεγάζεται στο κτίριο που παλαιότερα υπήρχε το Grand Hotele.

Σήμερα, είναι ο ιδανικός χώρος για πρωινό, brunch, καφέ και σαφώς κρασί και signature cocktails. Ένα meeting point, από το πρωί ως αργά το βράδυ.

Η λίστα κρασιών αναδεικνύει τις γυναίκες οινοποιούς της περιοχής και είναι αποκλειστικά επιμελημένη από έμπειρο σομελιέ.

Όσο για τα κοκτέιλ από τον επικεφαλής bartender, είναι δροσερά, αναζωογονητικά και αποπνέουν μια χαλαρή καλοκαιρινή διάθεση.Το όνομα Anassa είναι εμπνευσμένο από την αρχαία ελληνική λέξη «Άνασσα» που σημαίνει βασίλισσα.

Στο Anassa έχουν ως βασικό μέλημα και προτεραιότητα την παροχή υψηλής ποιότητας τοπικών προϊόντων. Στο μενού θα βρείτε κρέατα, τυριά και προϊόντα από κορυφαίους Χανιώτες και κρητικούς παραγωγούς. Όλα τα πιάτα αποπνέουν μια αρχοντιά η οποία συνοδεύει την άριστη γεύση μέσα από τις συνθέσεις και τις συνταγές του σεφ.

Πέρα από τις εξειδικευμένες γεύσεις θα βρείτε και σνακ (πίτσες & σάντουιτς), εκλεπτυσμένους μεζέδες και πεντανόστιμες σαλάτες!

Αυτό που ξεχωρίζει όμως, είναι το χαμόγελο και η φιλικότητα του προσωπικού καθώς και η άριστη γνώση τους γύρω από το μενού και το ποτό ή κρασί που θα επιλέξετε.

Η απεριόριστη θέα στο φάρο είναι ακόμα ένα συν, σε αυτή την μοναδική επιλογή.

https://www.anassa-chania.com/
https://www.facebook.com/anassa.chania
https://www.instagram.com/anassa.chania/

One thought on “Anassa στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων: Ένα cozy meeting point από το πρωί ως το βράδυ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook