Αναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες και στα Χανιά – Μέχρι πότε προλαβαίνετε να κάνετε ένσταση

αναρτήθηκαν-οι-δασικοί-χάρτες-και-στα-1181007

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Κτηματολογίου οι δασικοί χάρτες και για την Π.Ε. Χανίων και είναι προσβάσιμοι σε όλους τους πολίτες ΕΔΩ.

Οι χάρτες περιλαμβάνουν όλη την Περιφερειακή Ενότητα και όσοι θέλουν να υποβάλουν ένσταση, θα μπορούν να το κάνουν στην σελίδα του Κτηματολογίου ΕΔΩαπό τις 26 Φεβρουαρίου ως τις 10 Ιουνίου. Ειδικά για τους κατοίκους εξωτερικού η προθεσμία παρατείνεται ως τις 30 Ιουνίου.

Οι ενστάσεις μπορούν να αφορούν μονάχα την αμφισβήτηση του χαρακτήρα ή της μορφής των εκτάσεων που εμφανίζονται στον χάρτη.

Νωρίτερα είχαν αναρτηθεί οι αντίστοιχοι χάρτες και για το Ρέθυμνο.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Αναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες και στα Χανιά – Μέχρι πότε προλαβαίνετε να κάνετε ένσταση

  1. ΟΤΙ ΝΑ’ΝΑΙ!! Για άλλη μια φορά, συγχαρητήρια στη Διεύθυνση Δασών Χανίων που τα έκανε ΜΠΑΧΑΛΟ και εξαγρίωσε τους πολίτες, οι οποίοι πρέπει να τρέχουν να κάνουν αντιρρήσεις, με ότι αυτό συνεπάγεται σε κόπο και έξοδα, για πράγματα εντελώς αυτονόητα!!

  2. Πραγματικά ΟΤΙ ΝΑ’ΝΑΙ!!!… δημιουργήσατε ένα μπαχαλο άνευ λόγων στον αγροτικό τομέα του νομού χωρίς προηγούμενο!θα μπούμε σε μια διαδικασία τρεξίματος και εξόδων για να αποδείξουμε τα αυτονόητα…και εσείς να οικονοματε από τις ενστάσεις!…τ’ακουτε βουλευτές του Νομού?

  3. Επιτέλους έκανε το κράτος κάτι σωστό.
    Τώρα γκρινιάζουν καποιοι γιατί δεν δουλεύει το πολιτικο μεσον. Η αλήθεια βγαινει από της αεροφωτογραφίες του παρελθοντος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook