Ανάπτυξη χωρίς τα Χανιά για την Fraport: Συνεχίζεται η πτωτική πορεία για τον «Δασκαλογιάννη» | Πίνακες

ανάπτυξη-χωρίς-τα-χανιά-για-την-fraport-συνε-742470

Δυστυχώς οι νέοι διαχειριστές του Αεροδρομίου Χανίων συνεχίζουν να μην μπορούν ούτε να αναστρέψουν αλλά ούτε και να εξηγήσουν την διαρκώς πτωτική πορεία σε αριθμό πτήσεων και επιβατική κίνηση.

Έτσι, σύμφωνα με τα στατιστικά για τον μήνα Απρίλιο του 2019, το αεροδρόμιο Χανίων σημειώνει πτώση κατά 12,9% ενώ στο σύνολο των 14 αεροδρομίων που διαχειρίζεται η Fraport Greece, καταγράφεται αύξηση κατά 7,25.

Συγκεκριμένα, αύξηση 7,2% παρουσίασε η επιβατική κίνηση στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece τον Απρίλιο, με το σύνολο των επιβατών να διαμορφώνεται σε 1,43 εκατ. έναντι 1,33 εκατ. τον αντίστοιχο μήνα του 2018.

Είναι ενδεικτικό, μεγάλη αύξηση επιβατών σημείωσαν τα αεροδρόμια Ακτίου (+77,1%), Κω (+50%), Μυκόνου (+30,6%) και Σκιάθου (+28,2%). Τα αεροδρόμια Καβάλας και Χανίων είχαν αρνητική επίδοση με -29% και -12,9% αντίστοιχα.Στο τετράμηνο το αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» παρουσιάζει μείωση της επιβατικής κίνησης της τάξης του 7%

Στο σύνολο των αεροδρομίων η επιβατική κίνηση για το πρώτο τετράμηνο της εφετινής χρονιάς κλείνει με αύξηση 7,8%, έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2018, με 3,35 εκατ. επιβάτες έναντι 3,11 εκατ. πέρυσι.

Eπίσης, μεγάλες αυξήσεις σημειώνονται και το τετράμηνο στα αεροδρόμια Ακτίου (+65,5%), Κω (+43,7%) και Μυκόνου (+25,2%).

Το μεγαλύτερο μέρος των αφίξεων στα αεροδρόμια τον Απρίλιο, οι οποίες συνολικά ανήλθαν σε 529.475, προήλθε από Γερμανούς (137.732), Βρετανούς (91.294), Ολλανδούς (40.195) και Γάλλους ταξιδιώτες (32.996).

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία:

zarpanews.gr

3 thoughts on “Ανάπτυξη χωρίς τα Χανιά για την Fraport: Συνεχίζεται η πτωτική πορεία για τον «Δασκαλογιάννη» | Πίνακες

  1. Τελικα η Helda κ ο Claus από την Γερμανία δεν κατάφεραν να κάνουν το αεροδρομιο Χανίων να πεταει όπως λεγανε κ οι επιφανεις των Χανιων που φανφαριζαν τότε κ παιζαν παλαμακια?Που είναι οι επιφάνεις να μας πουν την αποψη τους τωρα κ ως υποψηφιοι με τα ψηφοδέλτια που κατεβαίνουν στις εκλογες?

  2. Μετά την κατάργηση των πτήσεων Ρώμη Χανιά – Μπολωνια Χανιά – Τρεβιζο/Βενετία Χανιά ένας Ιταλός που θα θελήσει να έρθει στα Χανιά Θα πρέπει να σκάσει περίπου 400 ευρώ με την αγαπητή AEGEAN Όσο ωραία και να είναι τα Χανιά μας με αυτά τα λεφτά πάει και στην Νέα Υόρκη. Παντερμα Χανιά πως σε καταντησαν

  3. Οι επιφανεις των Χανιων που φανφαριζαν υπερ της FRAPORT κ μιλουσαν για εξωστρεφεια κ αλλους δρακους ότι οι ιθαγενεις των Χανιων δεν γνωριζουν από management κ ότι θα επρεπε να ερθουν ο Claus κ η Helda κ ο Frank να κανουν κερδοφορο το αεροδρομιο….ηρθαν κ τι εκαναν?Ας βγουν οι σφουγγοκωλαριοι-κλακαδοροι του της λογικης ότι οι ξενοι γνωριζουν οι Έλληνες είναι ιθαγενεις να μας πουνε ευστοχες μπαρουφες για μια ακομη φορα?Χαχαχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook