«Αναπνέω ελεύθερα» Ημερίδα για την COVID 19 από τον σύλλογο πνευμονολόγων Χανίων

αναπνέω-ελεύθερα-ημερίδα-για-την-covid-19-α-332357

Ο σύλλογος πνευμονολόγων του νομού Χανίων διοργανώνει την ημερίδα «Αναπνέω Ελεύθερα» το Σάββατο 13 Νοεμβρίου με καλεσμένο ομιλητή τον πνευμονολόγο, καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νίκο Τζανάκη.

Το «Αναπνέω Ελεύθερα», μετά από την περυσινή διαδικτυακή του λόγω των συνθηκών παρουσία, πιστό στο ραντεβού του, είναι και φέτος ζωντανά κοντά σας! Πρόκειται για τη βασική εκδήλωση πληροφόρησης των πολιτών των Χανίων από τους  Πνευμονολόγους του Νομού. Η δύναμή του Αναπνέω Ελεύθερα βρίσκεται στην ενδυνάμωση των σχέσεων του Χανιώτη με τον Πνευμονολόγο του! Μιας σχέσης που κρατά χρόνια τώρα.

Οι Χανιώτες Πνευμονολόγοι βρισκόμαστε και θα βρισκόμαστε κοντά σας, στο πλευρό σας, σε όλα τα πνευμονολογικά προβλήματα υγείας που μπορεί να σας προκύψουν. Επιπλέον, μέσω του Συλλόγου μας, εργαζόμαστε πιο δυνατοί, άσχετα με την εργασιακή μας σχέση, στον Δημόσιο ή στον Ιδιωτικό τομέα, για να προσφέρουμε στο Χανιώτη σωστή και έγκυρη πληροφόρηση, αλλά και λύσεις για τα προβλήματα Υγείας του.

Σας περιμένουμε με χαρά το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, για να σας δούμε ξανά. Η φετινή μας εκδήλωση είναι αφιερωμένη ολοκληρωτικά στην επιδημία της COVID. Θα σας δώσουμε τις τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα, την αντιμετώπιση της νόσου στο σπίτι, την πιθανή νοσηλεία στο νοσοκομείο αλλά και στα μακροχρόνια προβλήματα που αυτή τόσο συχνά δημιουργεί μετά την παρέλευσή της. Θα αναφερθούμε με λεπτομέρειες στον εμβολιασμό του πληθυσμού. Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή θα έχουμε μαζί μας τον καθηγητή Πνευμονολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Νικόλαο Τζανάκη.

Σας περιμένουμε. Είσοδος ελεύθερη. Για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ζωντανά θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν διαδικτυακά μέσω της σελίδας του Συλλόγου μας στο Facebook και του καναλιού Χανιά live TV στο Facebook και στο YouTube.

Για την είσοδο στο χώρο χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης εντός εξαμήνου.

COVID 19

Πρόγραμμα

Προεδρείο: Δαμιανάκη Αγγελική, Πρωτοπαπαδάκης Χαράλαμπος

18.00 Αναπνέοντας καθαρό αέρα – Η σύγχρονη ανάγκη

Τζανάκης Νικόλαος

18.30 Στατιστικά – Πού βρισκόμαστε τώρα

Μαρκάτος Μιλτιάδης

19.00 Αντιμετώπιση στο σπίτι

Βουλγαράκη Όλγα

19.30 Αντιμετώπιση στο Νοσοκομείο

Κριετσέπη Βασιλική

20.00 Post και long Covid

Σολάκης Αθανάσιος

20.30 Εμβόλια

Βιττωράκης Στυλιανός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook