Ανανεώθηκε η χορηγία της ANEK LINES στο τμήμα Κανόε Καγιάκ του ΝΟΧ

ανανεώθηκε-η-χορηγία-της-anek-lines-στο-τμήμα-κ-842291

Για μια ακόμα χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων και ΑΝΕΚ LINES δίνουν συνέχεια στην εποικοδομητική μεταξύ τους συνεργασία.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο της ΑΝΕΚ, παρουσιάστηκε την Τετάρτη το μεσημέρι η ανανέωση της χορηγίας για το 2019 στο τμήμα Κανόε Καγιάκ, συμπίπτοντας αυτό το γεγονός με την ανάδειξη του Ναυτικού Ομίλου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως το κορυφαίο σωματείο στην Ελλάδα.Ο Ναυτικός Ομιλος οφείλει τα μέγιστα για το γεγονός ότι έφτασε και παραμένει στην κορυφή του ελληνικού Κανόε Καγιάκ σε αυτή την χορηγία η οποία ξεκινά το 1997, με τη δημιουργία του τμήματος στο Ναυτικό Όμιλο, μπαίνοντας σε πιο ουσιαστικές βάσεις από το 2000 κι έπειτα. Οι σχέσεις που έχουν αναπτύξει οι δύο πλευρές μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές κι αυτό επιβεβαιώθηκε, μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση, όπου το παρόν έδωσαν αθλητές της ομάδας, μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του τμήματος και εκ μέρους της διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η πρόεδρος Χαρούλα Πράπα – Μυλωνάκη και ο έφορος, Νίκος Κουριδάκης.Ειδικότερα, την ανακοίνωση για την ανανέωση της χορηγίας γνωστοποίησε ο αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ, Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης, χρησιμοποιώντας μάλιστα μία ρήση του Αριστοτέλη. «»Είναι λάθος να προτρέχεις να παίρνεις αποφάσεις όταν είσαι κάτω από θυμό ή όταν είσαι βιαστικός», λέει ο Αριστοτέλης», τόνισε ο κ. Πρωτοπαπαδάκης, συνεχίζοντας ως εξής: «Θα πω με την ευκαιρία αυτής της εκδήλωσης ότι βγήκε ένα άλλο ρητό, που λέει, εκτός κι αν… τρέχεις στο σωστό δρόμο και επειδή εσείς τρέχετε στο σωστό δρόμο, εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά. Με αυτό το σκεπτικό, ανανεώνουμε την χορηγία μας μέχρι την Άνοιξη του 2020. Αυτό είναι κάτι που μας κάνει υπερήφανους, διότι νιώθουμε ένα κομμάτι στον αγώνα που κάνετε. Εσείς δίνετε τον αγώνα στην έννοια του αθλητισμού, της κοινωνίας και της προσωπικής ανάδειξης κι εμείς το κάνουμε στον επιχειρηματικό στίβο, έχοντας το κοινό όραμα της επιτυχίας. Σας εύχομαι ακόμα πιο μεγάλες και περισσότερες επιτυχίες, συγχαρητήρια στους προπονητές, στους γονείς, στους ανθρώπους που ασχολούνται ανιδιοτελώς με την προσπάθεια για να γίνετε καλύτεροι σαν αθλητές και άνθρωποι», ανέφερε ο κ. Πρωτοπαπαδάκης.Η Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρούλα Πράπα – Μυλωνάκη, ευχαρίστησε στην τοποθέτηση της την ΑΝΕΚ LINES για την στήριξη στο τμήμα και τον Ομιλο, σημειώνοντας ειδικότερα τα εξής:

«Βρίσκομαι εδώ, νιώθοντας τριπλά χαρούμενη. Από τη μία, η επιτυχία του τμήματος μας, του Κανόε Καγιάκ, να βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης των σωματείων της χώρας, από την άλλη η ανανέωση της χορηγίας από τον μεγάλο χορηγό του Ομίλου μας, την ΑΝΕΚ LINES και η ευτυχής συγκυρία να τιμήσουμε σήμερα τους χρυσούς αθλητές μας από το τμήμα Ειδικής Αθλησης Κανόε Καγιάκ για τις επιτυχίες τους στους παγκόσμιους αγώνες στο Αμπου Ντάμπι… Αυτοί οι λόγοι είναι που μας αναγκάζουν να παραμερίσουμε όποια προβλήματα ή οποιουσδήποτε άλλους λόγους θα μπορούσαν να μας κάνουν πιο σκεπτικούς. Αισθανόμαστε τιμή, υπερηφάνεια και ικανοποίηση για το έργο που με πρόγραμμα, επαγγελματισμό και ευαισθησία τελούμε στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων.Τονίζουμε για μία ακόμα φορά ότι τιμούμε την χορηγία και τον χορηγό, την ΑΝΕΚ LINES, για την αμέριστη συμπαράσταση, νιώθουμε την δική σας χαρά για τις επιτυχίες μας και διαβεβαιώνουμε πως δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε όχι μόνο για τη διατήρηση της πρωτιάς αλλά για ολοένα και πιο μακρινά ταξίδια με συνοδοιπόρο το όνομά σας, το όνομα της μεγάλης, χανιώτικης εταιρείας, της ΑΝΕΚ LINES».Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο πρωτομάστορας των επιτυχιών για το τμήμα, ο προπονητής, Μανώλης Αγγελάκης, επισημαίνοντας τα εξής:«Για μας είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι καταφέραμε το 2018 να παραμείνουμε στην πρώτη θέση σε όλη την Ελλάδα. Το να παραμείνεις στην κορυφή για τρία συνεχόμενα χρόνια και όταν είσαι ένα επαρχιακό σωματείο είναι μια πολύ μεγάλη διάκριση και σε αυτή την διάκριση, έχουμε πάντοτε μαζί μας τον χρυσό μας χορηγό, την ΑΝΕΚ LINES. Χωρίς την έμπρακτη συμπαράσταση της δεν θα μπορούσαμε να είμαστε σε αυτή τη θέση. Η συνεργασία με την ΑΝΕΚ LINES ξεκίνησε ουσιαστικά από την πρώτη μέρα λειτουργίας του τμήματος, το 1997, ουσιαστικά όμως σαν επίσημος χορηγός ξεκινά το 2000 και έκτοτε είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει. Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχουν ενεργά, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, που σε αγαστή συνεργασία με την διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου λειτουργούν ως ένα κι έτσι μπορούμε ό,τι φιλοδοξίες και όνειρα βάζουμε να γίνονται πράξη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς και φίλους για την βοήθεια τους στο έργο που κάνουμε. Αισθάνομαι πολύ υπερήφανος για τους αθλητές μου οι οποίοι πιστεύουν σε μας, πιστεύουν στο Ναυτικό Ομιλο Χανίων, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κρατηθούμε ψηλά. Ευχαριστώ τους γονείς οι οποίοι μας εμπιστεύονται και φέρνουν τα παιδιά κοντά μας».Στην σύντομη τοποθέτηση της, η υπεύθυνη χορηγιών της ΑΝΕΚ LINES, Αννα Νικολακάκη, τόνισε τα εξής:

«Πριν από ένα χρόνο, σε αυτήν εδώ την αίθουσα είχαμε ευχηθεί στην ομάδα Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πάντα επιτυχίες και πρωτιές και ένα χρόνο μετά είμαστε πάλι εδώ, όλοι μαζί, για να χαρούμε αυτές τις πρωτιές, που με τόσο κόπο και προσπάθειες έχετε κατακτήσει όλοι όσοι εμπλέκεστε με το Ναυτικό Ομιλο Χανίων και την ομάδα Κανόε Καγιάκ».Η εκδήλωση περιλάμβανε βραβεύσεις, οι οποίες αφορούσαν καταρχήν τον Ναυτικό Ομιλο, τον προπονητή, Μανώλη Αγγελάκη και τους δύο αθλητές Special Olympics που διακρίθηκαν στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ στους παγκόσμιους αγώνες Special Olympics που διεξήχθησαν στο Αμπου Ντάμπι, Ρούσσο Κοτσιφάκη και Κωνσταντίνο Δασκαλάκη. Ειδικότερα τους δύο αθλητές βράβευσαν εκτός της ΑΝΕΚ, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων και ο σύλλογος γονέων του τμήματος Κανόε Καγιάκ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook