Αναμενόμενη ήττα από Βουλιαγμένη ο ΝΟΧ

αναμενόμενη-ήττα-από-βουλιαγμένη-ο-νο-1003946

Eχοντας ένα άσχημο δεύτερο οκτάλεπτο, o Ναυτικός Ομιλος Χανίων ηττήθηκε στο κολυμβητήριο του Λαιμού από τη Βουλιαγμένη με σκορ 17-11.

Σε αυτό το διάστημα, οι γηπεδούχοι σκόραραν έξι γκολ έναντι μηδενός της ομάδας του Ηλία Μαχαίρα, με αποτέλεσμα η πλάστιγγα ουσιαστικά να γείρει υπέρ της Βουλιαγμένης, η οποία σε κάθε περίπτωση πήρε μια αναμενόμενη νίκη.

Ενα παιχνίδι το οποίο ήταν εκ των προτέρων δύσκολο για τον Ναυτικό Ομιλο, για τον οποίο τα ματς που απομένουν, έχουν βαρύνουσα σημασία, με πρώτο αυτό που ακολουθεί απέναντι στον Εθνικό.

Από ‘κει και πέρα λόγω της απουσίας του Λεβεντάκη τα δοκάρια της ομάδας υπερασπίστηκε ο Στέλιος Παπαδάκης, ενώ πρώτος σκόρερ για τον Ναυτικό Ομιλο αναδείχτηκε ο Μάνθος Βουλγαράκης που πέτυχε τρία τέρματα. Από την άλλη, ο Γκιουβέτσης για την Βουλιαγμένη πέτυχε τα περισσότερα, σκοράροντας πέντε γκολ.

Τα 8λεπτα: 4-3, 6-0, 4-3, 3-5

Βουλιαγμένη (Χρβόγε Κολιάνιν): Τζωρτζάτος, Μπάσιτς 2, Καλογερόπουλος 3, Γκιουβέτσης 5, Σταμέλος, Γούβης, Αφρουδάκης 3, Παπανικολάου, Ποντικέας, Κουρούβανης Ν. 2, Τσαταλιός 1, Βούξεβιτς, Ανδρεάδης, Ηλιόπουλος, Βλάσσης 1

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Παπαδάκης, Μπανίσεβιτς 2, Σαρτζετάκης, Ναστράν 1, Αγιωργούσης, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης 3, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 1, Αποστολάκης 2, Μαζοκοπάκης 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook