Αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Λιγνάδη ο Αλέξης Κούγιας: «Δεν έχω πειστεί ακόμα για την αθωότητά του»

αναλαμβάνει-την-υπεράσπιση-του-λιγνά-828937

Στο πλευρό του κ. Γεωργουλέα στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη θα βρίσκεται ο Αλέξης Κούγιας ως συνυπερασπιστής.

Ο ποινικολόγος παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και τόνισε πως έχει δώσει μια υπόσχεση στον πατέρα του την οποία τηρεί στα 30 χρόνια της καριέρας του και αυτή είναι να μην υπερασπιστεί ποτέ τοκογλύφο και παιδόφιλο.

«Υπήρξαμε θύματα τοκογλύφων και μεγαλώσαμε σε υπόγεια και το δεύτερο που έχω πει ήταν ότι δεν θα υπερασπιστώ παιδόφιλο» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Σε ερώτηση αν έχει πειστεί ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι αθώος για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε αρνητικά λέγοντας: «δεν έχω πειστεί».

«Είδα έναν δυστυχισμένο, συγκλονισμένο και ταπεινό άνθρωπο», επισήμανε ο κ. Κούγιας για την συνάντηση που είχε με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη και αποκάλυψε πως ο ίδιος υπήρξε μαθητής του πατέρα του.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, όπως ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, δηλώνει απολύτως αθώος. Ο ποινικολόγος, ο οποίος όπως είπε θα μελετήσει τη δικογραφία και θα συναντηθεί εκ νέου αύριο με τον πελάτη του ενώ υπογράμμισε πως δε θα υπερασπιστεί τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, στην περίπτωση που δεν πειστεί πως είναι αθώος. «Αν δεν πειστώ για την αθωότητά του, δε θα τον υπερασπισθώ» είπε.

Σε ότι αφορά τη μαρτυρία – κλειδί της γυναίκας η οποία ήταν και αυτή που οδήγησε στην σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο ίδιος την χαρακτήρισε «αναξιόπιστη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook