Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή: Πώς θα βρουν τις επιταγές οι επιλαχόντες δικαιούχοι

ανακυκλώνω-αλλάζω-συσκευή-πώς-θα-βρο-1590346

Συνολικά 148.325 νέοι ωφελούμενοι εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», από τους επιλαχόντες, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, καθώς η δράση ανακύκλωσης και αντικατάστασης ηλεκτρικών συσκευών επεκτείνεται με τη διάθεση επιπλέον 136,6 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο αρχικός προϋπολογισμός του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», σχεδόν διπλασιάζεται, με τους συνολικούς πόρους να αγγίζουν τα 287 εκατ. ευρώ.

Πώς θα ειδοποιηθούν οι νέοι δικαιούχοι

Οι νέοι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, δήλωσε: «Συνεπείς στη δέσμευση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εντάσσουμε επιπλέον 148 χιλ. δικαιούχους στη μεγαλύτερη δράση αντικατάστασης και ανακύκλωσης ενεργοβόρων συσκευών στη χώρα. Συνολικά, πάνω από 380 χιλ. νοικοκυριά έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν σημαντικά το ενεργειακό τους κόστος και να συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Μετά τη μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών μας στο «Ανακυκλώνω Αλλάζω Συσκευή», διπλασιάζουμε σχεδόν τον αρχικό προϋπολογισμό του προγράμματος, που αγγίζει σήμερα, τα 287 εκατ. ευρώ».

Πώς θα βρουν οι επιλαχόντες δικαιούχοι τις επιταγές

Οι νέοι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με SMS και για να βρουν τις επιταγές θα πρέπει να συνδεθούν στο gov.gr. Ειδικότερα θα πρέπει να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση του προγράμματος εδώ, στη συνέχει πρέπει να κάνουν είσοδο με τους κωδικούς taxisnet και να δουν από το μενού στην κατηγορία επιταγές τα σχετικά voucher και το ποσοστό επιδότησης.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook