Ανακοίνωση της Ν.Δ. για «τα fake news που διακινεί η κ. Αχτσιόγλου και ο ΣΥΡΙΖΑ»

ανακοίνωση-της-ν-δ-για-τα-fake-news-που-διακιν-873070

Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με την οποία απαντά στη σημερινή δήλωση της Υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, η οποία κάλεσε τον Alpha αλλά και όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, να προβάλλουν το επίμαχο βίντεο πρόσφατων δηλώσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την επταήμερη εργασία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής

«Η μελλοντική Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Έφη Αχτσιόγλου έχασε σήμερα την ψυχραιμία της, όταν με βίντεο που προέβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha καταρρίφθηκαν ενώπιόν της τα fake news που διακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η ίδια για τη δήθεν επταήμερη εργασία.

Στη συνολική τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που προέβαλε ο Alpha, από πουθενά δεν προέκυψε καμία απολύτως αναφορά για τη δήθεν επταήμερη εργασία, όπως θέλησαν για μια ακόμη φορά να διακινήσουν τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ με κοπτοραπτική.

Ενοχλημένη η κ. Αχτσιόγλου που καταρρίφθηκαν τα fake news της, αξίωσε εκ των υστέρων απ’ όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς να αναμεταδώσουν το ψεύτικο μονταρισμένο βίντεο του Μαξίμου, στο οποίο ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται τάχα να απαντά σε επιχειρηματία για το συγκεκριμένο θέμα, κάτι που δεν συνέβη ποτέ.

Υπερθεματίζουμε του αιτήματος της κ. Αχτσιόγλου. Καλούμε και εμείς τα τηλεοπτικά κανάλια να προβάλουν όποια αποσπάσματα επιθυμούν από την τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη στη συνάντησή τους με τους παραγωγικούς φορείς της Κω. Διότι έτσι, όλοι πια θα καταλάβουν τις μεθόδους με τις οποίες η απερχόμενη κυβέρνηση εξακολουθεί να κατασκευάζει fake news, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει το μήνυμα που της έστειλαν οι πολίτες στις πρόσφατες εκλογές».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook