Ανακοίνωση-καταγγελία του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων για το συνέδριο της ΓΣΕΕ

ανακοίνωση-καταγγελία-του-σωματείου-810029

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων καταγγέλλει το συνέδριο-παρωδία που αποφάσισε η ηγετική ομάδας της ΓΣΕΕ στις 25 Φεβρουαρίου, στο Ξενοδοχείο «ΑΠΟΛΛΩΝ» στο Καβούρι Αττικής, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι οι «μάσκες πέφτουν προτού τελειώσουν οι Aποκριές».

Αναλυτικά το σχετικό κείμενο της ανακοίνωσης

Οι μάσκες πέφτουν προτού τελειώσουν οι αποκριές!

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων καταγγέλλει το συνέδριο-παρωδία που αποφάσισε η ηγετική ομάδας της ΓΣΕΕ στις 25 Φλεβάρη στο καλά φυλασσόμενο πολυτελές ξενοδοχείο «ΑΠΟΛΛΩΝ» στο Καβούρι Αττικής, επιβεβαιώνοντας το εργοδοτικό – κυβερνητικό της πρόσωπο και το χαρακτηρισμό που δικαίως της έχουν αποδώσει οι εργαζόμενοι ως συνδικαλιστική μαφία.

Ένα -κατ’ όνομα μόνο- «συνέδριο» λίγων ωρών, διάρκειας τόσο όσο χρειάζεται για να γεμίσει μία κάλπη, με συνοπτικές διαδικασίες που δεν προβλέπονται από κανένα καταστατικό σωματείου που μάλιστα θα εποπτεύει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με παρουσία πολυπληθούς αστυνομικής δύναμης και άλλων κατασταλτικών δυνάμεων.

Απαιτούμε

Να πραγματοποιηθεί συνέδριο με τις προβλεπόμενες καταστατικές διαδικασίες σε μέρος και ημερομηνίες που θα αποφασίσει η ίδια ηγεσία της ΓΣΕΕ.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ

Η κυβέρνηση έχει μεγάλη ευθύνη! Δεν έχει καμία δουλειά στο συνδικαλιστικό κίνημα.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την παρουσία ΜΑΤ, εισαγγελέων και Αστυνομίας στις διαδικασίες του συνδικαλιστικού κινήματος!

«Συνέδριο εργατών, όχι των νόθων και των εργοδοτών».

Απέναντι στη σήψη, στην αθλιότητα και τη νοθεία μιας χούφτας εργατοπατέρων ,απαντάμε δίνοντας μάχη ελπίδας, μάχη που αφορά τις ανάγκες της τάξης μας και θα τη συνεχίσουμε για όσο χρειαστεί.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook