Ανακάλυψε ότι ένα παλιό λαχείο ξεχασμένο στο πορτοφόλι του… κέρδιζε 20 εκατ. δολάρια

ανακάλυψε-ότι-ένα-παλιό-λαχείο-ξεχασμ-1308093

Ένα λαχείο ξεχασμένο στο… βάθος του πορτοφολιού του έμελλε να του αλλάξει για πάντα τη ζωή.

Ήταν ένα ονειρικό σενάριο για έναν άνδρα στον Καναδά, αφού ξέχασε τι είχε βάλει στο πίσω μέρος του πορτοφολιού του.

Ο Jerry Knott αγόρασε έναν λαχνό «LOTTO MAX» στο Lac du Bonnet τον Αύγουστο και τον έβαλε ανάμεσα στις τραπεζικές του κάρτες. Ο άνδρας από τη Manitoba το ξέχασε αμέσως μέχρι αυτόν τον μήνα – όταν θυμήθηκε να σκανάρει το δελτίο του, ενώ επισκεπτόταν ένα βενζινάδικο.

«Ο πωλητής του καταστήματος με κοίταξε με γουρλωμένα μάτια και μου είπε: «Αυτό είναι το λαχείο που λείπει!»», είπε ο άνδρας.

«Είδα ένα δύο και ένα σωρό μηδενικά και σκέφτηκα: ‘Ωραία! Κέρδισα 20.000 δολάρια!’», είπε.

«Δεν ήξερα για τι πράγμα μιλούσε, μέχρι που το σκανάρισε ξανά και είδα ότι υπήρχαν μερικά περισσότερα μηδενικά από ό,τι είχα αρχικά σκεφτεί», είπε. «Είναι 20 και έξι μηδενικά – 20 εκατομμύρια δολάρια!», τόνισε ο άνδρας.

Μετά το αρχικό σοκ, ο Knott άρχισε να σκέφτεται τι να κάνει με τα νέα του εκατομμύρια και αποφάσισε να αφιερώσει τα κέρδη του για την αναβάθμιση της κοινότητάς του.

«Πριν από λίγο καιρό ο πατέρας μου δημιούργησε κάποια γη με καθεστώς αποθεματικού στη λίμνη Big Stone», είπε. «Ο αδελφός μου και εγώ αποφασίσαμε να χτίσουμε μερικές εξοχικές κατοικίες στη λίμνη που θα χρησιμοποιηθούν ως κέντρο θεραπείας ή ως εμπειρία άγριας φύσης», είπε.

«Ανυπομονώ να χτίσω άλλα πέντε σπιτάκια για να επεκτείνουμε το όνειρό μας», είπε ο Knott. «Είναι ωραίο να ξέρουμε ότι θα μπορέσουμε να βάλουμε χρήματα σε κάτι που θα βελτιώσει την κοινότητά μας», κατέληξε.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook