Αναγόρευση του καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης Κωνσταντίνου Ζοπουνίδη σε Επίτιμο Διδάκτορα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

αναγόρευση-του-καθηγητή-του-πολυτεχν-776664

Τελετή αναγόρευσης σε επίτιμο διδάκτορα του καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης Κωνσταντίνου Ζοπουνίδη, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα τελετών του παλαιού κτηρίου της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τον έπαινο του τιμωμένου θα εκφωνήσει η αναπληρώτρια καθηγήτρια Κυριακή Κοσμίδου.

Η τελετή θα γίνει σε δημόσια πανηγυρική συνεδρίαση του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ..

Η έναρξη της συνεδρίασης θα γίνει από τον πρόεδρο του Τμήματος, καθηγητή Δημήτριο Κουσενίδη. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρύτανης του Α.Π.Θ., καθηγητής Περικλής Α. Μήτκας, ο κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, αναπληρωτής καθηγητής Γρηγόριος Ζαρωτιάδης και ο πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, καθηγητής Δημήτριος Κουσενίδης.

Θα ακολουθήσει η τελετή αναγόρευσης και η επίδοση αναμνηστικής πλακέτας στον κ. Ζοπουνίδη.

Μετά την αναγόρευση ο κ. Ζοπουνίδης θα μιλήσει με θέμα: «Πολυκριτήρια Ανάλυση: Μια ολιστική προσέγγιση λήψης αποφάσεων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook