Ανάδρομος Ερμής: Τα 4 ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα

ανάδρομος-ερμής-τα-4-ζώδια-που-θα-περάσ-1294641

Οι λάτρεις των ζωδίων, όταν ακούν ότι έρχεται ανάδρομος Ερμής ξέρουν ότι για τρεις εβδομάδες χρειάζεται να κάνουν μια παύση στα νέα ξεκινήματα και να αρχίσουν τις νέες δραστηριότητές τους όταν ο πλανήτης επιστρέψει σε ορθή πορεία -οκ, μερικές ημέρες μετά, γιατί υπάρχει ακόμη η επιρροή του.

Από τις 28/9/2021 μέχρι τις 17/10/2021, ο Ερμής ξεκινά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ζυγού, με συνέπεια να επηρεάζονται οι σχέσεις, φιλικές, ερωτικές και επαγγελματικές, οι συνεργασίες και οι συμφωνίες. Αν θέλετε να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε δέσμευση, κάντε υπομονή και περιμένετε.

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει όλα τα ζώδια, ωστόσο κάποια βρίσκονται σε «χειρότερη» θέση.

Ποια ζώδια επηρεάζει, λίγο παραπάνω, ο ανάδρομος Ερμής

Το ζώδιο του Κριού

Εάν αισθάνεστε ότι δεν σας καταλαβαίνουν οι γύρω σας, ρίξτε τα στον ανάδρομο Ερμή. Οι σχέσεις βαδίζουν σε ένα τεντωμένο σχοινί και δεν αποκλείονται οι συγκρούσεις. Ψυχραιμία, ανάδρομος είναι, θα περάσει. Θυμηθείτε ότι ακόμη και από μια σύγκρουση μπορεί να έρθετε κοντά με τον άλλον.

Και κάτι ακόμη Κριοί, μην αποκλείσετε την επιστροφή των πρώην.

Το ζώδιο των Διδύμων

Ο Ερμής, ο πλανήτης σας Δίδυμοι, είναι ανάδρομος και φυσικά σας επηρεάζει. Προετοιμαστείτε για μια περίοδο αναταραχών στον τομέα της δημιουργικότητας. Η ανάδρομη πορεία του σας προκαλεί να αναζητήσετε νέους δρόμους. Κοιτάξτε κάθε ανατροπή σαν μια νέα ευκαιρία.

Το ζώδιο της Παρθένου

Προσοχή στα οικονομικά σου, Παρθένε. Οι αποφάσεις που παίρνετε για τα χρήματά σας μπορεί να μην είναι τόσο σοφές όσο νομίζατε κάποτε. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να λάβετε σημαντικές οικονομικές αποφάσεις. Ωστόσο, είναι η τέλεια ώρα για να επανεξετάσετε τη σχέση σας με τα χρήματα και τον τρόπο που τα χρησιμοποιείτε.

Το ζώδιο του Ζυγού

Αυτός ο ανάδρομος Ερμής έχει τη δύναμη να αμφισβητήσει όλα όσα νομίζατε ότι γνωρίζατε για τον εαυτό σας. Επειδή το παρελθόν είναι… παρελθόν, δεν σημαίνει ότι δεν έχει τη δύναμη να επηρεάσει το τώρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας, ο παλιός σας εαυτός μπορεί να σας στοιχειώσει, αποκαλύπτοντας άλυτα ζητήματα που απαιτούν ακόμα την προσοχή σας. Αφήστε αυτά τα βάρη, γιατί το μέλλον σάς ανήκει.

iefimerida.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook