Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

ανάδρομος-ερμής-στους-διδύμους-ποια-ζ-1376387

Μήπως νιώθετε κάπως παράξενα τελευταία; Έχετε ένταση, νεύρα και δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε με τους γύρω σας; Λοιπόν, δεν είστε μόνες. Ξεκινώντας, επίσημα, από αύριο (η επιρροή του έχει ήδη ξεκινήσει) η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, μας προκαλεί αρκετά μπερδεμένα συναισθήματα και σκέψεις.

Όπως κάθε φορά που ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στους Διδύμους, έτσι και τώρα θα πρέπει να προσέχετε αρκετά τα λόγια και τις πράξεις. Να σκέφτεστε δυο φορές πριν μιλήσετε και ό,τι κι αν λέτε να το εννοείτε. Αν και ξεκινά στους Διδύμους, στις 22 Μαΐου περνά στους Ταύρους, οπότε τότε θα χρειαστεί περισσότερη προσοχή στις σχέσεις με ανωτέρους ή αγαπημένα πρόσωπα. Δείξτε υπομονή και κατανόηση και μην αφήσετε το πεισματάρικο πνεύμα του Ταύρου να σας παρασύρει.

Αν και οι 12 εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου επηρεάζονται σημαντικά, υπάρχουν τρία ζώδια που θα νιώσουν στο πετσί τους τι σημαίνει ανάδρομος Ερμής και είναι οι παρακάτω:

Δίδυμοι

Μια σύγχυση θα επικρατεί στο μυαλό σας και θα δυσκολεύεστε να εκφραστείτε όπως ακριβώς θέλετε. Παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και εντάσεις σας περιμένουν, μαζί με μία υπαρξιακή κρίση, που πιθανότατα ήδη βιώνετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και αντί να μιλάτε πολύ να ακούτε περισσότερο. Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε.

Ταύρος

Η ώρα να έρθετε αντιμέτωπες με ό,τι και όποιον αποφεύγατε τόσο καιρό ήρθε. Αν υπάρχει κάποιο άτομο που νιώθετε πως σας υποτιμά, εκφράστε τα συναισθήματά σας. Αν παρεξηγηθείτε, τότε θα ξέρετε πως δεν άξιζε να βρίσκεται στη ζωή σας. Αν όμως, μείνετε άπραγες, δεν θα μάθετε ποτέ το αν αξίζει ή όχι να είναι στη ζωή σας. Επίσης, μεγάλη προσοχή δείξτε στα οικονομικά σας, καθώς μπορεί εύκολα να παρασυρθείτε σε σπατάλες που δεν θα σας προσφέρουν τίποτα το ουσιαστικό.

Παρθένος

Οι παρεξηγήσεις στον χώρο της δουλειάς είναι σχεδόν σίγουρες. Ελέγξτε δύο φορές τα email που στέλνετε και προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν λιγότερο επικριτικές στον λόγο σας. Παράλληλα, όλα τα φώτα στρέφονται πάνω σας και το άγχος για την τέλεια εικόνα, μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένους χειρισμούς και κινήσεις. Αν κάτι δεν πάει όπως σχεδιάζετε, προσπαθήστε να το αποδεχτείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να προχωρήσετε παρακάτω. Άλλωστε, τα λάθη είναι για τους ανθρώπους.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook