Αναδεικνύονται μονοπάτια με φυσική ομορφιά από τον Δήμο Χανίων

αναδεικνύονται-μονοπάτια-με-φυσική-ο-1004688

Υπεγράφη σήμερα, 27 Φεβρουαρίου 2020, από τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη και τον ανάδοχο εργολάβο, η σύμβαση για την ανάδειξη μονοπατιών στα πλαίσια της ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο Δήμο Χανίων.

Παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, Τσουπάκης Μιχάλης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Μιχαηλάκης Στέλιος και ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Νικηφοράκης Γιάννης.

Στο πλαίσιο της σύμβασης προβλέπονται εργασίες για την αξιοποίηση, ανάδειξη, αποκατάσταση και δημιουργία ενός δικτύου φυσιολατρικών/πεζοπορικών διαδρομών ενώ θα τοποθετηθεί φυσική σήμανση με τοποθέτηση πινακίδων και τεχνικών χαρακτηριστικών, για τις παρακάτω πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Χανίων.

Συγκεκριμένα οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν, για την Δημοτική Ενότητα Ακρωτηρίου στην περιοχή Σταυρού – Μονή Γουβερνέτου, για την Δημοτική Ενότητα Κεραμειών στις περιοχές Ψυχρό Πηγάδι – Χαλασέ, Κάμποι – Καταφύγιο Βόλικα – Μηλέ, Φαράγγι Δικτάμου και Φαράγγι Αγ. Γεωργίου (Κυκλαμίνου) και τέλος για την Δημοτική Ενότητα Θερίσου στις περιοχές Θέρισο –Αλιάκες – Μονοσκαφίδι και Βαρύπετρο – Κάστελλος – Φαράγγι Θερίσου.

“Αναδεικνύοντας και προβάλλοντας τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας, ενισχύουμε το τουριστικό μας προϊόν” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Χανίων, κ. Σημανδηράκης σχετικά με την υπογραφή της σύμβασης.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 47.048,18 ευρώ με Φ.Π.Α και οι εργασίες προβλέπονται να ξεκινήσουν άμεσα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook