Αναχώρησαν για το παγκόσμιο SUP Διακάκης, Κωνσταντίνου, Αλεξανδράκη και Κισσαμιτάκη του ΝΟΧ

αναχώρησαν-για-το-παγκόσμιο-sup-διακάκης-1519159

Την χαρά της συμμετοχής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα SUP το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως και τις 11 Σεπτεμβρίου στην Γκντύνια της Πολωνίας θα ζήσουν αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι οποίοι και περιλαμβάνονται στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας.

Νικόλαος Διακάκης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ευτυχία Αλεξανδράκη και Κατερίνα Κισσαμιτάκη θα έχουν έτσι την ευκαιρία ν’ αποκομίσουν σπουδαίες εμπειρίες, αλλά και να κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό.

Η αναχώρηση της αποστολής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το πρωί από το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Όπως τονίζει ο προπονητής του ΝΟ Χανίων ο οποίος εκτελεί και χρέη Ομοσπονδιακού, Μανώλης Αγγελάκης: «Η προετοιμασία των αθλητών μας εξελίχθηκε ομαλά χωρίς κάποιο ιδιαίτερα πρόβλημα. Οι αθλητές και οι αθλήτριες μας θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια στα αγωνίσματα που θα συμμετάσχουν για να επιτύχουν την καλύτερη δυνατή επίδοση. Στην προετοιμασία των αθλητών μας σημαντική ήταν η συμβολή του προπονητή Γιώργου Κλεινάκη, ο οποίος από την πλευρά του θ’ αγωνιστεί στην ίδια διοργάνωση στην κατηγορία ανδρών 40+. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την πρόκριση και τη συμμετοχή τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλη την ελληνική αποστολή».

Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή των αθλητών του ΝΟ Χανίων:

Ο Διακάκης θ’ αγωνιστεί στο Long Distance (απόστασης 12χλμ.), στο Τechnical (1000μ.) και στο Sprint (180m) στην κατηγορία εφήβων.

Ο Κωνσταντίνου θ’ αγωνιστεί σε Long Distance και Τechnical (1000μ.) στην κατηγορία εφήβων.

Η Αλεξανδράκη θ’ αγωνιστεί σε Long Distance, Τechnical και Sprint στην κατηγορία νεανίδων.

Και η Κισσαμιτάκη θ’ αγωνιστεί επίσης σε Long Distance, Τechnical και Sprint στην κατηγορία νεανίδων.

Δίπλα στο τμήμα κανόε καγιάκ & SUP του ΝΟ Χανίων είναι πάντα ο επίσημος χορηγός ΑΝΕΚ LINES, καθώς και η Τράπεζα Χανίων και τα Νερά SAMARIA. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ταξιδιωτικό γραφείο ΚYRIAKAKIS TRAVEL για την αμέριστη στήριξη του τόσο στον Όμιλό μας όσο και στην Ελληνική Ομοσπονδία κανόε καγιάκ καθώς και το Φυσικοθεραπευτήριο “ΦΥΣΙΟΚΙΝΙSIS”, τον Σπανουδάκη Γιάννη “Πρακτορείο ασφαλειών “A.I.B. LEADERS BROKERS” και το ειδικό συνεργείο αυτοκινήτων “Μπερτάκης Ανδρέας & ΣΙΑ ΟΕ” για την ευγενική τους προσφορά προς το τμήμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook