Αν πάθει κάτι η Τουλουπάκη, όλοι θα καταλάβουν γιατί…

αν-πάθει-κάτι-η-τουλουπάκη-όλοι-θα-κατα-839408

Η είδηση προκαλεί εντύπωση – αν και ίσως δεν θα έπρεπε: διάρρηξη σημειώθηκε στο σπίτι της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη. Τι πήραν; Τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της. Δεν χρειάζεται εξήγηση για ποιο λόγο.

Αυτό το εντυπωσιακό περιστατικό φέρνει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση. Θα προκύψει γιατί αν όλοι από την αντιπολίτευση κάνουν αυτό που κάνει ήδη ο Γιάννης Ραγκούσης ως τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: να αναδείξουν την ουσία αυτής της διάρρηξης και την άμεση σύνδεση της με την κυβέρνηση με δυο απλά ερωτήματα:

Πρώτο: Δεδομένου ότι το σπίτι της εισαγγελέως Τουλουπάκη τελεί υπό φρούρηση πώς κατάφεραν οι δράστες να το διαρρήξουν;

Δεύτερο: Tι έκανε ως τώρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη για τον καταλογισμό ευθυνών σε μια εμφανή αστυνομική αποτυχία;

Όσο δεν υπάρχουν καθαρές απαντήσεις η κυβέρνηση βρίσκεται υπόλογη, όχι μόνο γι’ αυτή καθ’ εαυτή την διάρρηξη- την οποία ουδείς περιμένει ότι θα εξιχνιαστεί- αλλά για τους σκοπούς της.

Θέλει δεν θέλει η κυβέρνηση είναι πιασμένη στο δίχτυ της τρομερής υποψίας που προκύπτει από την εικαζόμενη επιδίωξη όσων πήραν τον συγκεκριμένο υπολογιστή.

Ποιοι είχαν συμφέρον να δουν τι καταχωρούσε η εισαγγελέας Διαφθοράς- και να το εξαφανίσουν, στην περίπτωση που δεν κρατούσε αντίγραφα;

Το όργιο παρανομίας, αυθαιρεσίας και… διώξεων κατά της Τουλουπάκη- από τη διατεταγμένη πλειοψηφία της Βουλής και τους μηχανισμούς εντός της Δικαιοσύνης- εκ των πραγμάτων συνιστά δυσφήμιση για τη χώρα και το κράτος δικαίου.

Αλλά η διάρρηξη προσθέτει κάτι πέρα από την ‘τιμωρία» μιας δικαστικής λειτουργού επειδή αναζητά την αλήθεια σε ένα σκάνδαλο: προσθέτει τη βεβαιότητα ότι το σκάνδαλο ΔΕΝ έκλεισε κατά τον τρόπο που μεθόδευσαν οι εμπνευστές της ελεεινής θεωρίας περί «σκευωρίας».

Αν είχε τελειώσει, κανείς δεν θα προσπαθούσε να βάλει στο χέρι τον συγκεκριμένο υπολογιστή.

Αυτό επικυρώνει με τον πιο σαφή τρόπο την δική της καταγγελία για τις απειλές που δέχεται: «Έχω γίνει ο υπ’αριθμόν ένα στόχος. Το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν». Ακούει κανείς;

Ότι έγινε στόχος είναι εμφανές από καιρό. Με τους οργανωτές της δίωξης της στο σκοτάδι και τους εκτελεστές ων σχεδίων τους επί σκηνής.

Τώρα προστίθενται κάποιοι που πήραν τον υπολογιστή. Άλλοι ενδεχομένως θέλουν να πάρουν τη ζωή της. Για να δούμε τι είναι το παρακράτος και πώς δρα…

Αν υπάρχουν φίλοι των ηγεσιών της ΝΔ και του Κινάλ, ας τους συμβουλέψουν να δημιουργήσουν μια ζώνη προστασίας γύρω από το Τουλουπάκη. Αν της συμβεί κάτι, ούτε ψύλλος στον κόρφο τους.

Γράφει ο Γιώργος Λακόπουλος

2 thoughts on “Αν πάθει κάτι η Τουλουπάκη, όλοι θα καταλάβουν γιατί…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook