“Αν πας στην αστυνομία, θα αυτοκτονήσω”! Κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε βάρος της θετής κόρης του και κρεμάστηκε

αν-πας-στην-αστυνομία-θα-αυτοκτονήσ-413695

53χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε εγκαταλειμμένη αποθήκη απέναντι από το Θριάσιο Νοσοκομείο. Η σύζυγός του κατήγγειλε ότι ο άντρας της ασέλγησε σε βάρος της 10χρονης κόρης που έχει από τον πρώτο γάμο της. Φέρεται να της υποσχέθηκε ότι δεν θα το ξανακάνει, αρκεί εκείνη να μην πάει στην αστυνομία.

Μια οικογενειακή τραγωδία αποκαλύπτεται πίσω από την αυτοκτονία ενός 53χρονου. Ο άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος, σήμερα στις 9.30 π.μ., σε μία εγκαταλειμμένη αποθήκη, απέναντι από το Θριάσιο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν παντρεμένος με μία 35χρονη, η οποία είχε μια κόρη 10 ετών, από τον πρώτο της γάμο. Μαζί με τον 53χρονο είχαν αποκτήσει ένα αγοράκι, 2 ετών.

Η καταγγελία που οδήγησε στην αυτοκτονία

Χθες το βράδυ, η γυναίκα πήγε σε αστυνομικό τμήμα της δυτικής Αττικής και φέρεται να κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της ασέλγησε σε βάρος της 10χρονης κόρης της. Μάλιστα, είχε ενημερώσει τον 53χρονο ότι θα κάνει την καταγγελία. Εκείνος φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του, αλλά της ζήτησε να μην πάει στην αστυνομία και της υποσχέθηκε ότι δεν θα το ξανακάνει. Μάλιστα, απείλησε πως αν η 35χρονη προχωρούσε στην καταγγελία, θα έβαζε τέλος στη ζωή του…

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανηλίκων και το 10χρονο κορίτσι αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, για διαπιστωθεί αν ευσταθεί η καταγγελία της μητέρας της.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook