«Αν οδηγούσε μόνος του, μπορεί και να ζούσε» – Η στιγμή που ο 29χρονος υποσμηναγός πετά πάνω από το χωριό του | Video

αν-οδηγούσε-μόνος-του-μπορεί-και-να-ζο-1619880

Ένα βίντεο από την πρώτη φορά που ο 29χρονος υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας, ο αδικοχαμένος συγκυβερνήτης του F-4 που συνετρίβη – πετούσε πάνω από το χωριό του, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, ήταν καλοκαίρι του 2022, όταν ο 29χρονος υποσμηναγός έκανε ελιγμούς για πρώτη φορά πάνω από το χωριό του, τα Δολιανά Αρκαδίας. Με αυτό τον τρόπο έγινε πραγματικότητα η επιθυμία του πατέρα του, Κώστα Τουρούτσικα, ο οποίος τράβηξε και το βίντεο που προβλήθηκε στο Mega.

«Του έλεγα »έλα και μια φορά κοντά στο σπίτι, να σε δω σε έναν ελιγμό». Μια μέρα, με πήρε και μου είπε να πάω σε ένα σημείο κοντά στο σπίτι. Όταν τον είδα είπα »Θεέ μου, ολοκληρώθηκα»…».

 «Ήταν το τελειωτικό μας χτύπημα σαν οικογένεια»

«Για εμάς αυτό ήταν το τελειωτικό μας χτύπημα σαν οικογένεια. Ήταν ένα παιδί πολύ συνεσταλμένο, μεθοδικό και δεν θα μπορέσουμε να το αντέξουμε αυτό το πλήγμα», ανέφερε ο πατέρας του 29χρονου, Κώστας Τουρούτσικας.

«Δεν σκοτώθηκε από μόνος του, άλλος οδηγούσε, χωρίς να θέλω να πω ότι έφταιγε ο άλλος ο πιλότος», είπε και συμπλήρωσε: «Δεν ήταν στο χέρι του να κάνει κάτι, δεν βοήθησε τον εαυτό του, δεν έκανε extreme πράγματα. Αν οδηγούσε μόνος του, μπορεί και να ζούσε».

«Εμένα με σκοτώνει το αποτέλεσμα. Δεν μπόρεσε να προφυλαχτεί, να κάνει μια προσπάθεια. Αυτός πέρασε από τη ζωή στον θάνατο σε dt χρόνο. Δεν μπορώ να το χωνέψω», συμπλήρωσε.

real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook