Αν κούρασε το ΠΑΣΟΚ για τις υποκλοπές, ας συζητήσουμε για το ταξί στη Νέα Υόρκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος, διερωτήθηκε – απευθυνόμενος προς τον Δημήτρη Οικονόμου, γνωστό δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ – για το σκάνδαλο των υποκλοπών: «Τι πρέπει να συζητήσουμε που να μην κουράζει εσάς και το Μέγαρο Μαξίμου;»

Στην χθεσινή ατάκα του Δημήτρη Οικονόμου ότι ο κόσμος κουράστηκε από το σκάνδαλο των υποκλοπών απάντησε σήμερα ο Δημήτρης Μάντζος, ο οποίος παραβρέθηκε σήμερα στον ΣΚΑΪ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ δεν άφησε να πέσει κάτω τα όσα είπε χθες ο παρουσιαστής της εκπομπής «Σήμερα» και του απάντησε: «Τι πρέπει να συζητήσουμε που να μην κουράζει εσάς και το Μέγαρο Μαξίμου; Αν σας κουράζει το ΠΑΣΟΚ και η υπόθεση των υποκλοπών, υποθέτω, σας κουράζει εξίσου και η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το κράτος δικαίου και σας κουράζει και το δελτίο Τύπου της Διεθνούς Διαφάνειας.

“Κούρασε” η Δημοκρατία, “κούρασε” να μας ακούτε από το Γενάρη να μιλάμε για πλαφόν στη λιανική τιμή στο ηλεκτρικό ρεύμα, “κούρασε” να υποστηρίζουμε την εθνική πατριωτική γραμμή στην εξωτερική πολιτική της χώρας, κούρασε το ΠΑΣΟΚ. Αναρωτιέμαι τι πρέπει να συζητήσω εγώ; Να συζητήσω για το ταξί στη Νέα Υόρκη και το πόσο όμορφα περνάει τις διαβάσεις ο Έλληνας Πρωθυπουργός;».

Αναφερόμενος, στη συνέχεια, για ακόμη μία φορά στο γιατί ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει καταφέρει να ενημερωθεί για τους λόγους παρακολούθησής του, ο Δημήτρης Μάντζος υπενθύμισε ότι «έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος κινείται απολύτως νόμιμα, θεσμικά, με όλες τις διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα και οι νόμοι. Κι από την άλλη μια Κυβέρνηση που προσπαθεί να συγκαλύψει.

Η ΕΥΠ δεν επιτρέπεται να μιλήσει γιατί δεν της το επιτρέπει ο Πρωθυπουργός, όπως είπε ο διοικητής της. Η ΑΔΑΕ απαγορεύεται και η Βουλή παρεμποδίζεται. Ο Πρωθυπουργός δεν αίρει το απόρρητο, όπως προβλέπει ο Νόμος, ώστε να κατατεθεί όλη η αλήθεια στην Εξεταστική Επιτροπή. Ένα απόρρητο που φαίνεται πως ισχύει μόνο για τους τελευταίους δύο διοικητές της ΕΥΠ και όχι για τους προηγούμενους!».

Ερωτηθείς, τέλος, για τα σενάρια μετεκλογικών συνεργασιών, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής επεσήμανε εκ νέου ότι «εμείς έχουμε μέτωπο απέναντι στον καθεστωτισμό, τη συντήρηση και τη νοοτροπία “ιδιοκτησίας” της πολιτικής εξουσίας. Κάποιοι προσπάθησαν να καταλάβουν τους αρμούς τις εξουσίας, κάποιοι άλλοι τους κατέλαβαν και δημιούργησαν κάστες εξυπηρέτησης συμφερόντων. Είμαστε απέναντι και στις δύο αυτές καθεστωτικές αντιλήψεις».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στ’ χνάρια του Ερντογάν ο Κούλης. Βγήκε βόλτα στην Ν. Υόρκη ο Ερντογάν και χαιρετούσε τους Αμερικάνους περαστικούς, βγήκε και Κούλης και χαιρετούσε τους Έλληνες της μεγαλούπολης. Τι κοινό έχουν οι δύο ηγέτες; Την ίδια αντίληψη περί δημοκρατίας!!!! Και δεν μιλάω για τις πρακτικές που εφαρμόζει ο καθένας. Μιλάω για τις δημοκρατικές πεποιθήσεις του καθενός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ