«Αν κάποιος σκότωσε τα παιδιά, βρείτε τον!» – Τι κατέθεσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στους αστυνομικούς

αν-κάποιος-σκότωσε-τα-παιδιά-βρείτε-τ-1471575

Δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο η Ρούλα Πισπιρίγκου να αφαίρεσε τη ζωή της Τζωρτζίνας ή της Ίριδας ή της Μαλένας υποστήριξε στους αστυνομικούς η Δήμητρα Πισπιρίγκου στη διάρκεια μαραθώνιας κατάθεσής της.

«Δεν το πιστεύω ότι η Ρούλα έχει βλάψει τα παιδιά της. Αν δεν έχουν πεθάνει από παθολογικά αίτια και υπάρχει κάποιος που ευθύνεται για το θάνατό τους, να έρθουν να μου το πουν επιστημονικά τεκμηριωμένα. Θέλω να μάθω την αλήθεια και θέλω δικαίωση για τα αγγελούδια μου και να υποστούν τις συνέπειες όλοι όσοι ευθύνονται», σημείωσε κατά την κατάθεσή της.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, οι αστυνομικοί έριξαν μεγάλο βάρος στη δολοφονία της Ίριδας, με την Δήμητρα Πισπιρίγκου να επαναλαμβάνει αυτά που είχε αναφέρει στην κατάθεσή της. Όπως είπε, ήταν εκείνη που βρήκε το κοριτσάκι νεκρό, ειδοποίησε την αδερφή της και στη συνέχεια τηλεφώνησαν στον Μάνο Δασκαλάκη, πριν κάνουν κλήση στο ΕΚΑΒ.

Η αδερφή της Ρούλας επέμεινε και πως εκείνη το επίμαχο πρωί δεν άκουσε ή είδε κάτι που να της γεννήσει υποψίες για τον ασφυκτικό θάνατο της Ίριδας.

Εμένα αυτά που ξέρω μου φτάνουν για να έχω μία γνώμη. Αν όμως για μισή πιθανότητα στο ένα εκατομμύριο τοις εκατό που δίνω εγώ, αποδειχθεί το αντίθετο, το επόμενο λεπτό πρέπει να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους, όλοι όσοι έκαναν λάθος σε αυτή την υπόθεση» συμπλήρωσε.

«Ρούλα, ας χωρίσεις με τον Μάνο»

Μετά τη δολοφονία της Ίριδας οι αστυνομικοί εστίασαν στα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού. Όπως είπε, οι καυγάδες ήταν συχνοί και μεγάλοι σε ένταση. Η ίδια είχε συμβουλέψει την 33χρονη να χωρίσει με τον Μάνο Δασκαλάκη, για το καλό των παιδιών.

«Η Ρούλα δεν ήθελε να χωρίσει με τον Μάνο. Ήταν λογικό. Είχαν και τρία παιδιά μαζί. Όλοι εμείς με πολλή κουβέντα, της εξηγήσαμε της αδελφής μου με επιχειρήματα. Όπως γνωρίζεις, της είπαμε χαρακτηριστικά, Ρούλα, η μάνα σου, ο πατέρας σου, ο πεθερός σου και η πεθερά σου, είναι όλοι χωρισμένοι. Ας χωρίσεις κι εσύ από το να φτάνετε σε τσακωμούς και να σε χτυπάει», σημείωσε.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε εξωσυζυγικές σχέσεις: «Ο Μάνος κάποιες φορές τύχαινε να κάνει μια γνωριμία και να παρασυρθεί και να φύγει από το σπίτι». «Για την εξωσυζυγική σχέση της αδελφής μου δεν είχα ιδέα. Δεν μου είχε εκμυστηρευτεί το παραμικρό. Το έμαθα αφού το έμαθε ο Μάνος και τσακώθηκαν», πρόσθεσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

ethnos.gr

One thought on “«Αν κάποιος σκότωσε τα παιδιά, βρείτε τον!» – Τι κατέθεσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στους αστυνομικούς

  1. Σε μερικά σημεία έχει δίκιο και δείχνει το είδος της μπανανίας που ζούμε που φτιάχτηκε βέβαια με την δίκη μας πουλημένη ψήφο και την ανοχή που δείξαμε στα πολιτικά και δικαστικά λαμόγια ! Δηλαδή πως θάβεις κάτω από το χαλί το γεγονός ότι μπήκε ιατροδικαστής, έγινε νεκροψία, υπάρχει αστυνομία, μπήκαν στα αρχείο οι φάκελοι και περιμένατε την εκπομπή της Τατιάνας να αρχείσετε να το παίζεται λαγωνικά, Ροζ πάνθηρες και δεν ειχατε το φιλότιμο να στείλετε σπίτια τους για πάντα τα σούργελα που ήταν υπεύθυνα να προστατεύσουν τα υπόλοιπα δυο παιδιά αφού λέτε ότι και τα τρία τα σκότωσε, ένα ένα, άρα τα αλλά δύο παιδιά γιατί δολοφονήθηκαν ! Πόσους μισθούς είχαν εισπράξει οι υπευθοινοι για να διαφυλάσσουν το λαό από εγκληματίες ? Γιατί ήσαν στη θέση αυτή αφού ήταν ανίκανοι ? Είχαν ψηφήσει ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟ επομένως γιατί σίγουρα με τα προσόντα τους η την καταλληλότητα, την ικανότητα και τα qualifications δεν υπήρχαν, επομένως γιατί δεν δικάζετε πρώτα τα νούμερα αυτά για ηθική αυτουργοί στους φόνους των δυτών παιδιών και στην συνέχεια τους υπόλοιπους ! Και γιατί βιαστήκατε και κλείσατε φυλακή τη μάννα χωρίς αποδείξεις ? Μήπως φοβάστε ότι θα εξέθετε περισσότερα τους ανάξιους ιατροδικαστές κλπ κλπ και θα γινόταν η υπόθεση μπουμεργκαν να γυρίσει τη προσοχή και τις ευθύνες του φόνου των δυο παιδιών πάνω σας ? Πρώτα βρίσκεις στοιχεία και μάλιστα δυνατά και μετά αν υπάρχει πιθανότητα να φύγει από τη χώρα τότε την βάζεις στο σπίτι με ηλεκτρονικό βραχιόλι και την κανείς να σου δίνει αναφορά κάθε δεύτερη μέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής ! Γιατί όμως την κλείσατε χωρίς στοιχεία και αποδείξεις στην φυλακή ? Τι δικαιοσύνη εναι αυτή ? Η μήπως δεν είναι για τη δικαιοσύνη αλλα για δίκη σας συγκάλυψη και σίγουρα ευθύνη για το θάνατο των δυο παιδιών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook