Aν έχεις γείτονες αυτά τα τρία ζώδια μάλλον την έχεις πατήσει

aν-έχεις-γείτονες-αυτά-τα-τρία-ζώδια-μάλ-930492
Hispanic referee between arguing neighbors

Τους συγγενείς και τους γείτονες δεν τους διαλέγουμε, γι αυτό και μερικές φορές υποφέρουμε εξ αιτίας τους. Τώρα θα μου πείτε και με τους φίλους που τους επιλέγουμε πάλι τα ίδια τραβάμε, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση. Υπάρχουν τρία ζώδια τα οποία δεν είναι καλοί γείτονες και θα εξηγήσουμε αμέσως τους λόγους:

Δίδυμος: Ο αδιάφορος γείτονας που θα κάνει ότι θέλει και όποια ώρα θέλει χωρίς να υπολογίζει κανέναν και τίποτα. Ξεκάθαρα τον κυνηγάς με απόχη για να πληρώσει τα κοινόχρηστα ενώ είναι αυτός που ξεχνάει ανοιχτή και την πόρτα του ασανσέρ στον πέμπτο.

Λέων: O γείτονας που θα σου κάνει παρατήρηση για όλα: Για τα νερά που τρέχουν από το μπαλκόνι σου, για το σκύλο σου που γαβγίζει και για το μωρό σου που κλαίει, αφού η πολυκατοικία νομίζει ότι είναι το βασίλειό του και όλοι θα πρέπει όταν τον συναντάνε στην εξώπορτα να κάνουν #bendtheknee.

Αιγόκερως: O κουτσομπόλης γείτονας που ξέρει τα πάντα για τους πάντες και τα μεταφέρει από τον έναν στον άλλο κάνοντάς τους να φαγωθούν μεταξύ τους ενώ εκείνος τρίβει τα χέρια του σε μια γωνίτσα.Θα σου κάνει πατ πατ στην πλάτη ενώ ταυτόχρονα θα έχει σκάψει το λάκκο σου να σε πετάξει μέσα.

Ο ιδανικός διαχειριστής:

Yδροχόος: Έχει αναπτύξει την καταγγελτική διαδικασία να ξεμπροστιάζει όλους τους ενοίκους κολλώντας χαρτί στον πίνακα ανακοινώσεων σε τέτοιο βαθμό που θα ζήλευαν εισαγγελείς του Αρείου Πάγου. Δεν του ξεφεύγει κανείς από την πληρωμή κοινοχρήστων και σαφώς τον τρέμουν όσοι έρχονται να βάλουν πετρέλαιο στον καυστήρα. Το συνεργείο καθαρισμού γλύφει τα πλατύσκαλα και οι πλανόδιοι μικροπωλητές δεν πετάνε φυλλάδιο ούτε με ρουκέτα στην πολυκατοικία.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook