Αν δυσκολεύεσαι να χάσεις λίπος, τότε πρέπει να κάνεις αυτό!

αν-δυσκολεύεσαι-να-χάσεις-λίπος-τότε-π-754565

Τις περισσότερες φορές αυτό που θέλεις να χάσεις είναι λίπος και όχι βάρος. Μπορεί να είσαι ικανοποιημένη με τα κιλά που δείχνει η ζυγαριά σου αλλά παρόλα αυτά να μην είσαι καθολου ικανοποιημένη με το πώς δείχνει το σώμα σου.

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να χάσεις λίπος; Πρέπει να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές στον τρόπο ζωής σου και όχι μόνο στη διατροφή σου.

Οι ειδικοί πάνω σε θέματα διατροφής αποκαλύπτουν τα 8 πράγματα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου.

1. Προπόνηση δύναμης Πρέπει να ξεκινήσεις να κάνεις ασκήσεις ενδυνάμωσης. Έτσι θα κάψεις λίπος και θα χτίσεις μύες. Αν κάνεις μόνο αερόβια άσκηση θα χάσεις και μύες και λίπος. Χάνοντας μύες επιβραδύνεται ο μεταβολισμός σου και κάνει την απώλεια λίπους ακόμα πιο δύσκολη. Ιδανικά καλό είναι να κάνεις ασκήσεις ενδυνάμωσης γύρω στις 4 φορές την εβδομάδα.

2. Κοιμήσου καλά Ο πιο εύκολος τρόπος για να κάψεις λίπος είναι να κάνεις έναν καλό ύπνο. Μην το ξεχνάς ποτέ αυτό. Η έλλειψη ύπνου μπορεί να σε κάνε να αναζητάς ανθυγιεινές τροφές την επόμενη μέρα. Δεν το θέλεις αυτό!

3. Πρόσεχε τις θερμίδες σου Πρέπει να μάθεις να καταναλώνεις λιγότερες θερμίδες από αυτές που χρειάζεται το σώμα σου. Μόνο έτσι θα χάσεις βάρος και επομένως λίπος. Όπως και να’χει πάντως δεν πρέπει να τρως ποτέ λιγότερο από 1200 θερμίδες την ημέρα πόσο μάλλον αν γυμνάζεσαι.

4. Μέτρα τις θερμίδες σου Στην αρχή θα σου τρώει λίγο παραπάνω χρόνο κάτι τέτοιο αλλά κάποια στιγμή θα μάθεις τι πρέπει να τρως και σε τι ποσότητες. Σημείωνε τα πάντα σε ένα σημειωματάριο.

5. Βάλε το HIIT στην ζωή σου Κάνε κάποιου είδους γυμναστική που θα ανεβάσει τους παλμούς της καρδιάς σου πολύ γρήγορα και κάν’το 2-3 φορές την εβδομάδα. Με αυτό το είδος προπόνησης θα συνεχίσεις να καις και για αρκετή ώρα μετά το τέλος της.

6. Τρώγοντας λιπαρά δεν θα παχύνεις Τα καλά λιπαρά είναι αυτά που χρειάζεται ο οργανισμός σου για να είναι πιο υγιής και να λειτουργεί πολύ καλύτερα. Βάλε το ψάρι, τους ξηρούς καρπούς, το ελαιόλαδο και το αβοκάντο στη ζωή σου.

7. Φάε καθαρή πρωτεϊνη Η διατροφή σου πρέπει να περιλαμβάνει πολλά φρούτα και λαχανικά καθώς και πρωτεϊνη. Βάλε το κοτόπουλο, τη γαλοπούλα, το ψάρι και τα φασόλια στη διατροφή σου.

8. Τρώγε τις θερμίδες σου, μην τις πίνεις Δες πόσες θερμίδες πίνεις και μείωσέ τις όσο περισσότερο μπορείς. Αντικατέστησε τα αναψυκτικά με νερό και θα δεις μεγάλη διαφορά στο σώμα σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook