Αν απαντήσεις «ναι» σε αυτές τις 5 ερωτήσεις η σχέση σου θα έχει διάρκεια

αν-απαντήσεις-ναι-σε-αυτές-τις-5-ερωτή-1405422

Οι ερωτήσεις που σου δείχνουν ότι έχεις κάνει καλή επιλογή

Πιστεύεις ότι η σχέση μπορεί να αντέξει αλλά δεν είσαι και πολύ σίγουρη; Αν και το ένστικτο σε ενημερώνει πάντα για το αν έχεις κάνει τη σωστή επιλογή, υπάρχουν 5 ερωτήσεις, στις οποίες αν απαντήσεις ναι, σημαίνει ότι μάλλον είσαι σε καλό δρόμο.

Μπορείς να μιλάς ανοιχτά και με ειλικρίνεια;

Πόσο άνετα νιώθεις με το να λες τη γνώμη σου, ειδικά όταν δεν σου αρέσει κάτι; Φοβάσαι για τις συνέπειες ή για το αν θα χάσεις τη σχέση σου; Η ανοιχτή επικοινωνία δεν επιφέρει πάντα ευχάριστα αποτελέσματα. Οι διαφορές μας μπορούν να προκαλέσουν συγκρούσεις, αρκεί να είμαστε διατεθειμένοι να τις συζητήσουμε και να τις γεφυρώσουμε.

Είσαι ειλικρινής στο σεξ;

Ένα τεράστιο κεφάλαιο που πολλά ζευγάρια δεν αγγίζουν ποτέ. Όταν το σεξ δεν είναι θέμα συζήτησης και η ικανοποίηση δεν είναι ποτέ αρκετή, έστω για τον έναν από τους δύο και παραμένει ταμπού, πάντα θα υπάρχουν προβλήματα. Εάν όμως μιλάμε ανοιχτά για το σεξ αλλά και για το πώς ορίζουμε τη σωματική τρυφερότητα και πόσο συχνά τη θέλουμε, η σχέση έχει μέλλον.

Ταιριάζεις με το περιβάλλον του;

Εδώ χωρά μεγάλη κουβέντα. Ιδανικά, καλό είναι να ταιριάζουμε με τους φίλους και την οικογένειά του, έτσι ώστε να υπάρχει ένα χαλαρό και φιλικό κλίμα. Αν όμως δεν ταιριάζουμε, δεν σημαίνει ότι πρέπει αυτομάτως να χωρίσουμε. Το ζητούμενο είναι να το επικοινωνήσουμε στον σύντροφό μας ώστε να βρεθεί μία μέση λύση και όχι να περιμένουμε να το μαντέψει ο άλλος.

Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός;

Πώς γίνεται να αγαπάς κάποιον και να θες να είσαι μαζί του εάν δεν υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση; Εάν μιλάμε για σχέση με μέλλον, δεν αρκεί ο έρωτας και το πάθος. Πρέπει να μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και να υπάρχει σεβασμός σε κάθε βήμα της σχέσης.

Απολαμβάνετε τις κοινές στιγμές;

Βρίσκετε χρόνο για να είστε μόνο οι δυο σας; Είτε ζείτε μαζί είτε όχι, είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάτε ότι όλες οι σχέσεις χρειάζονται φροντίδα και δεν μπαίνουν στον αυτόματο. Αν βγαίνετε ραντεβού, αν κάνετε συζητήσεις χωρίς διακοπές από κινητά και αν γελάτε παρέα, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μία γερή βάση.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook