Αμόλησαν δύο πίτμπουλ στους τεχνικούς της ΔΕΗ που πήγαν να τους κόψουν το ρεύμα!

αμόλησαν-δύο-πίτμπουλ-στους-τεχνικού-367020

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί του τμήματος Φαρσάλων για να εντοπίσουν έναν 75χρονο και τον 29χρονο γιο του, οι οποίοι ξυλοκόπησαν δυο τεχνικούς της ΔΕΗ που επιχείρησαν να διακόψουν την παροχή ρεύματος στο σπίτι τους και έδωσαν εντολή στα σκυλιά τους ράτσας πιτμπουλ να τους κατασπαράξουν!

Το πρωτοφανές βίαιο επεισόδια συνέβη στις 10 το πρωί της Δευτέρας σε ένα χωριό των Φαρσάλων, όπου οι δύο τεχνικοί ηλικίας 57 και 43 χρόνων πήγαν να διακόψουν την παροχή ρεύματος στο σπίτι των δραστών, καθώς εκκρεμούσαν οφειλές τους σε ιδιώτη πάροχο. Μόλις τους είδαν πατέρας και γιος, επιτέθηκαν εναντίον τους με κλωτσιές και γροθιές.

Αφού τους χτύπησαν άγρια, διέταξαν τα σκυλιά τους να ορμήσουν εναντίον τους! Οι άτυχοι τεχνικοί κατέφυγαν στην καρότσα του αυτοκινήτου τους για να προστατευθούν, ενώ προσπαθούσαν να απωθήσουν τα αγριεμένα σκυλιά με τα κοντάρια χειρισμού ρεύματος. Τελικά, ο ένας από τους δύο μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, ενώ οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook