Αμετανόητος ο… «κλειδοκράτορας» Άδωνις

αμετανόητος-ο-κλειδοκράτορας-άδω-1166968

Στα περισσότερα ΜΜΕ προβλήθηκε χθες η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, με την οποία εμφανιζόταν να δίνει εξηγήσεις και να είναι κάπως απολογητικός για την ειρωνική του παρότρυνση προς τους διαμαρτυρόμενους επιχειρηματίες της εστίασης να… παραδώσουν στον ίδιο τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους.

«Όποιος θέλει να παραδώσει τα κλειδιά του, τα παίρνω εγώ», είχε πει προχθές, «παγώνοντας» το Μέγαρο Μαξίμου. Χθες, λοιπόν, εμφανίστηκε να μιλάει για «λεκτική υπερβολή», προσπαθώντας να εξευμενίσει τους… έξαλλους επιχειρηματίες της εστίασης.

Όμως, αργότερα χθες επανήλθε και με μία μακροσκελή ανάρτησή του εμφανίστηκε… αμετανόητος: αφού πρώτα έγραψε ότι τόσο ο ίδιος όσο και όλη η κυβέρνηση «σκιζόμαστε (sic) κάθε μέρα για το πώς θα βρούμε χρήματα και λύσεις για να μην κλείσει ούτε μία επιχείρηση», στη συνέχεια μας προϊδέασε ότι… θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο της ειρωνείας: «Άδικες υπερβολές σαν και αυτήν που κλήθηκα να σχολιάσω σήμερα θα λαμβάνουν και ειρωνικές απαντήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο… «κλειδοκράτορας», που συνεχίζει να παίζει με τα νεύρα του Μαξίμου…

Εξάλλου, ο ίδιος επεφύλαξε ένα υστερόγραφο, για να καταστήσει σαφές ότι δεν μετανιώνει: «Ως προς το ύφος μου θα το πω άλλη μια φορά εγώ δεν είμαι ξύλινος πολιτικός ούτε και θέλω να γίνω τέτοιος. Σε κάποιους αρέσει σε κάποιους όχι, έτσι είναι προχωρούμε. Αν κάποιος καλόπιστα θίχτηκε θα καταλάβει τί είπα και θα με δικαιώσει».

matrix24.gr

One thought on “Αμετανόητος ο… «κλειδοκράτορας» Άδωνις

  1. Ένας πίθηκος με μασέλα που πρέπει να κρατιέσαι 5 μέτρα μακριά να μην σε παίρνουν τα σάλια όταν ανοίγει το βόθρο !
    Ένας πλασιέ βιβλίων που χτύπαγε κουδούνια στις πολυκατοικίες να πουλήσει κανένα βιβλίο να πάρει σάντουιτς ! Ένας ετών ….άριστων που δεχώμασε να μας. κυβερνούν ! Αυτός και οι υπόλοιπη συμμορία κυβέρνηση παπατζήδων δεν θα έβρισκαν δουλειά ούτε σαν καθαριστές περιττωμάτων σκύλων σε πάρκα έξω !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook