Άμεση ήταν η ανταπόκριση των Χανιωτών – Αποπληρώθηκε το χρέος στη ΔΕΗ οικογένειας με τέσσερα παιδιά

άμεση-ήταν-η-ανταπόκριση-των-χανιωτών-1203533

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των Χανιωτών που βοήθησαν πολύτεκνη οικογένεια η οποία αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα καθώς ήταν χωρίς ρεύμα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και ο Σύλλογος Διδασκόντων  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρνιών ο στόχος επετεύχθη και αποπληρώθηκε και το –υψηλό-χρέος της οικογένειας στη ΔΕΗ.

Η ανακοίνωση:

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Eκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και του Συλλόγου Διδασκόντων  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρνιών, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους εσάς (Συλλόγους, Σωματεία, καταστήματα, ανώνυμους γείτονες, συμπολίτες  και φίλους μας απ’ όλη την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό  (Aθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ολλανδία, Αυστραλία κ.ά.) που μας βοηθήσατε με οποιονδήποτε τρόπο –οικονομική ενίσχυση, τοποθέτηση κουμπαράδων, είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, ρουχισμός- προκειμένου να επανασυνδεθεί το ρεύμα στην οικία και να επιστρέψει το χαμόγελο σε πολύτεκνη οικογένεια του σχολείου μας, η οποία βρίσκεται σε μεγάλη ανάγκη.

Βρισκόμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, χάρη στη δική σας συνδρομή, ο αρχικός στόχος μας επετεύχθη. Επιπλέον, με την ευγενική χορηγία μιας επιχείρησης των Χανίων και ενός συμπολίτη μας, οι οποίοι, όπως και οι παραπάνω, επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, αποπληρώθηκε και το –υψηλό-χρέος της οικογένειας στη ΔΕΗ και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Η πρωτόγνωρη ανταπόκριση, η στήριξη και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που εκλάβαμε, μας συγκινεί ιδιαίτερα και μας ενδυναμώνει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στην απίστευτη δύναμη της  ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης!

Ευχόμαστε σε όλους/ες υγεία, ευτυχία και πρόοδο!

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥΡΝΙΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΟΝΕΩΝ/ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

Zarpanews.gr

6 thoughts on “Άμεση ήταν η ανταπόκριση των Χανιωτών – Αποπληρώθηκε το χρέος στη ΔΕΗ οικογένειας με τέσσερα παιδιά

  1. Ο/Η Ο Δήμος είμαστε εμείς, είναι ο καθρέφτης μας, γιαυτο εμείς λύσαμε το πρόβλημα που ο δήμαρχος έφτυνε για ένα χρόνο λέει:

    Συμπολίτες να θυμάστε 3 πράγματα :
    1. Οι οικογένεια πέρασε τον εφιάλτη του κορωνοιού ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ ( φως, κουζίνα, ζεστασιά εστω από ηλεκτρική σόμπα, κομπιούτερ για τους μαθητές, να μην αναφέρω το ψυχικό και ψυχολογικό βιασμό των ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
    2. Οταν θα πατε εκκλησία μην δώσετε ούτε μισό ευρώ για κερί, η εκκλησία πούλησε τον λαό στο ζήτημα του κορωνοιού, μόνο στην Ελλάδα συνεργάστηκε η εκκλησία με τους πολιτικούς και τώρα παίρνει χρηματικό βραβείο από κυβέρνηση, ένα χρόνο η εκκλησία είχε τα ανήλικα παιδιά στο σκοτάδι, ψύχος και τρόμο, ότι ακριβώς έχουν στην ψυχή τους οι παπάδες.
    3. Μην ξεχάσετε τη ροχαλα και το μαύρο στο μισάνθρωπο δήμαρχο που μας έδειξε το πρόστυχο ηθος και την αρρωστημένη αντίληψη του για το πως βλέπει, σέβεται και συμπαραστέκεται στα ανήλικα παιδιά του δήμου μας οταν έχουν ανάγκη μιας μικρής ελάχιστης ανάγκης ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ !! Γαμαριζει το δήμο, τέτοια μισάνθρωπα τιποτένιο σούργελα ποτέ ξανά σε δημόσιο αξίωμα !

  2. MΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ…ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΥΤΕ ΚΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ , ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ , οποτε μη τα τσουβαλιαζουμε ολα.ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ!

  3. Δηλαδή συμφωνούμε να πηγαίνουν μια φορά το χρόνο οι χριστιανοί στο κεράδικο να αγοράζουν 10 ευρώ κεριά που είναι υπεραρκετά και κάθε φορά που πάνε εκκλησία να κρατάνε ένα μαζί τους για το ανάβουν ? Σε κάλυψα η μήπως είσαι παπάς η επίτροπος και υπερασπίζεσαι τα μετρητά τα μαύρα τα αυξημένα κατά 800% και βάλε της αξίας των κεριών ? Περιμένουμε με αγωνία την σύμφωνη γνώμη σου

  4. Τα κερια ειναι ενα τυχαιο προιον…….και ηλεκτρολογοι μπαινουν και υδραυλικοι και αλλα επαγγελματα και συσσιτια και φυλακισμενοι και παιδια και αρρωστοι και και και…..απο εκει (το παγκαρι) απο εμας βοηθιουνται , δυστυχως οχι απο παντου! Η εκκλησια αυτο πρεπει να κανει! Τα περι 800% ειναι περι εντιπωσιασμου και ανθρωπου προαφανως ασχετου με την αγορα και ποσοστα λειτουργιας , εκτος και εαν την εχεις πατησει απο αλλες αγορες ….και τακτικες.

    Μαλλον εισαι δημοσιος υπαλληλος!

  5. Μα αυτά θα καλυβών τε από τα εκατομυρια που θα δώσει ο μητσοτακης στην εκκλησία όπως είπε δημοσίως για πειθήνια και συνεργασία στο παραμύθι του κορωνοιού. Είσαστε δυστυχώς χαμηλού IQ, πληρωμένοι παπαγάλοι η περιορισμένης σκέψης ( αν ήθελα να προσβάλλω θα έλεγα μπουνταλάδες ) και πέσατε στα τέσσερα μόλις έδωσε το σύνθημα ο ….αριστος εκλεκτός σας. Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ τη ρόλο παίζουν τα λοκνταουν και γιατί επέμεναν σε αυτό ενάντια στις αντίθετες γνώμες που είχαν οι αληθινοί επιστήμονες ( Κούβελας, Ιωαννιδης, κλπ ), εσεις ενημερωνόσαστε με τους κυβερνητικούς αντιπροσώπους, σούργελα, Ευαγγελάτο,,Καμπουρακη, Κωσιώνησες, Βουσουλασσες, Οικονόμοι, Τατιανες και αλλά λύματα των βοθροκάναλων. Να σου εξηγήσω λοιπόν το σκοπό λοκνταουν που δεν καταλαβαίνεις ! Εγώ δημόσιος υπάλληλος δεν είμαι αλλά στην επιχείρηση μου πριν το λοκνταουν πλήρωνα 85 ευρώ μεροκάματο στους τους εργάτες μου, τώρα που με κατάστρεψε το λοκνταουν θα συμφωνήσω ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με το καινούργιο νομοσχέδιο να πληρώνω 3 ευρώ την ώρα, να δουλεύουνε υπερωρίες χωρίς να τις πληρώνω, και να δίνω και ρεπό οταν δεν θα έχω πολλή δουλειά να ισοφαρίζω. Εγώ είμαι αυτός που φώναζα συνέχεια βγείτε έξω, σπάστε τις καραντίνες, γρίπη είναι, ο σκοπός τους είναι η οικονομική καταστροφή της μεσαίας τάξης ( του εργοδότη ) με στόχο την φτηνή εργασία και την μόνιμη πείνα του εργάτη. Εσυ τότε με λέγατε …….ψεκασμένο ! Ευτυχώς και υπάρχετε εδά εσεις οι μη ψεκασμένοι να τα λουστείτε !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook