Άμεση ανταπόκριση του Δήμου Χανίων στο δημοσίευμα του zarpanews.gr: Μάζεψαν τα σκουπίδια – Ζητούν σεβασμό από τους πολίτες

άμεση-ανταπόκριση-του-δήμου-χανίων-στ-845734

Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Χανίων, ανταποκρίθηκε άμεσα στο δημοσίευμα του zarpanews.gr για τον σκουπιδότοπο στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας (ΕΔΩ).

Μαζί δε με την σχετική απάντηση του Δήμου Χανίων, υπάρχει και η έκκληση προς τους πολίτες να επιδεικνύουν σεβασμό και υπευθυνότητα:

Δήμος Χανίων-Υπηρεσία Καθαριότητας: Απάντηση σε δημοσίευμα για σκουπίδια σε περιοχή της Αγίας Μαρίνας

Με αφορμή δημοσίευμα της έγκριτης ιστοσελίδας σας με τίτλο Εικόνες ντροπής από σκουπίδια σε τουριστική περιοχή”  (της 15/4/2019) που αναφέρεται σε συσσώρευση σκουπιδιών σε περιοχή της Άνω Αγ. Μαρίνας αξίζουν να τονιστούν τα εξής:

Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Χανίων επιλήφθηκε για μια ακόμα φορά του θέματος στο συγκεκριμένο σημείο (την Τρίτη 16/4/2019) και όπως είναι εμφανές στη φωτογραφία που επισυνάπτεται, το σημείο έχει καθαριστεί πλήρως.Ωστόσο, όπως προείπαμε η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Χανίων επιλήφθηκε για μια ακόμα φορά του θέματος, διότι είχε καθαρίσει στο ίδιο σημείο και πριν από μία εβδομάδα. Συνεπώς, η καθαριότητα δεν είναι μόνο υπόθεση της υπηρεσίας μας, η οποία, εφόσον ενημερώνεται από τους πολίτες προσπαθεί να “επεμβαίνει” σε όσα σημεία του Δήμου Χανίων παρατηρούνται σκουπίδια, αλλά και της νοοτροπίας και της συνεργασίας που απαιτείται να επιδεικνύουν οι ίδιοι οι πολίτες, ελπίζοντας ότι οι εικόνες … σκουπιδότοπου δεν θα ξαναεμφανιστούν τις επόμενες ημέρες.

Η Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Χανίων είναι πάντοτε ανοιχτή για τους πολίτες για να καλύψει τα αιτήματά τους.

zarpanews.gr

One thought on “Άμεση ανταπόκριση του Δήμου Χανίων στο δημοσίευμα του zarpanews.gr: Μάζεψαν τα σκουπίδια – Ζητούν σεβασμό από τους πολίτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook