Αμερικανικές εκλογές: Όταν η Ryanair τρόλαρε τον Τραμπ

αμερικανικές-εκλογές-όταν-η-ryanair-τρόλαρε-932364

Ένας λογαριασμός στο Twitter που ξεχώρισε για τις αναρτήσεις του σχετικά με τις αμερικανικές εκλογές ήταν αυτός της Ryanair, που δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει τον απερχόμενο πια πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Με το προβάδισμα του Μπάιντεν να είναι ξεκάθαρο και τον Τραμπ να χάνει την προεδρία και τα προνόμια που έρχονται πακέτο με αυτή, η Ryanair περιπαίζει τον Ερικ Τραμπ που πλέον δεν θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδεύει με το Air Force One, το προεδρικό αεροσκάφος. ″Η όψη ενός άνδρα που μπορεί στο μέλλον να μην έχει πρόσβαση στο Air Force One και θα πρέπει να ταξιδεύει με εμπορικές πτήσεις. Μην ανησυχείς Έρικ, έχουμε εισιτήρια με 9,99 ευρώ για την επόμενη φορά που θα ταξιδέψεις για Ευρώπη”.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα σχόλια για τον πατέρα του, Ντόναλντ Τραμπ με ένα tweet  να σχολιάζει καυστικά την βιασύνη του νυν προέδρου να αυτο-ανακηρυχθεί νικητής των εκλογών. ″Η τόσο πρόωρη ανακοίνωση του Τραμπ ότι κέρδισε, είναι σαν να αποβιβάζεσαι πριν προσγειωθεί το αεροσκάφος. Δεν το συνιστούμε”.

Σε άλλη ανάρτηση σχολιάζεται η αργή ροή των αποτελεσμάτων με παράλληλη πάντα προβολή της αεροπορικής εταιρείας. ″Και μόλις πήραμε τα αποτελέσματα στο…97% των πτήσεων μας τον Οκτώβριο δεν σημειώθηκαν καθυστερήσεις. Μακάρι να συνέβαινε το ίδιο με την καταμέτρηση των ψήφων”.

Από την χιουμοριστική διάθεση της εταιρείας δεν γλίτωσε ούτε ο wana be πρόεδρος των ΗΠΑ, νυν ράπερ και σύζυγος τη Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ. ″Ο Κάνιε Γουέστ είναι ο τύπος του Προέδρου που θα χειροκροτούσε κάθε φορά του θα προσγειωνόταν το Air Force One”.

Την ημέρα των εκλογών, 3 Νοεμβρίου, η εταιρεία κοροϊδεύει τον Τραμπ για το μαύρισμά του (και παράλληλα διαφημίζει τα προϊόντα που διατίθενται στις πτήσεις της).″Τι αγοράζει ο Τραμπ σε μια πτήση της Ryanair Vs τι αγοράζει ο Μπάιντεν σε μια πτήση της Ryanair”. O πρώτος ένα προϊόν για μαύρισμα προσώπου, ο δεύτερος ένα έτοιμο εσπρέσο των Starbucks.

Την ίδια ημέρα, η εταιρεία σε ανάρτησή της αστειεύεται και με το βίντεο που είχε αναρτήσει ο Τραμπ παρακινώντας τους ψηφοφόρους να ασκήσουν το εκλογικός τους δικαίωμα. Εδώ δεν χρειάστηκε πολύ δουλειά, το βίντεο από μόνο του (με μουσική υπόκρουση και μοντασρισμένα πλάνα με τον Τραμπ να χορεύει) προκαλεί εύκολο γέλιο αλλά και πάλι το καυστικό σχόλιο δεν έλειψε. »Όταν ο πατέρας σου απολαμβάνει περισσότερο από όσο πρέπει τον ήλιο και πάει στην MAGAluf Stip (σ.σ. περιοχή στη Μαγιόρκα που φημίζεται για τα ξέφρενα πάρτι της, αγαπημένος προορισμός Βρετανών τουριστών”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook