Αλβανία: Υποψήφιος βουλευτής έδειρε επιχειρηματία μέσα στην μέση του δρόμου | Video

αλβανία-υποψήφιος-βουλευτής-έδειρε-ε-1195852

Η κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε το ξύλο ανάμεσα στον υποψήφιο βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουτσιάνο Μπότσι και τον επιχειρηματία Γκέργκι Λούτσα έξω από καφετέρια στο Eλμπασάν στην Αλβανία.

Οι σωματοφύλακες του υποψηφίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κρατούν τον επιχειρηματία και ο πρώην βουλευτής τον χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο.

Μάλιστα κάποια στιγμή πέφτει το κινητό τηλέφωνο από το μπουφάν του επιχειρηματία και οι σωματοφύλακες το παραδίδουν όχι στον κάτοχό του αλλά στον υποψήφιο βουλευτή.

Θύμα του ο μεγαλύτερος εξαγωγέας ψαριών

Ο Γκέργκι Λούτσα, διαθέτει τη μεγαλύτερη εταιρεία συσκευασίας νωπών ψαριών στα Βαλκάνια που απασχολεί 2.000 άτομα. Έχει καταφέρει και προμηθεύεται την παραγωγή όλων των αλιέων απ’ τα παράλια της Αλβανίας στην Αδριατική θάλασσα [μηχανότρατες κτλ] και κάνει εξαγωγές σ’ όλη την Ευρώπη [γαρίδες, μπαρμπούνια, λιθρίνια].

Η εταιρεία του «rozafa fish company», έχει εξαγοράσει περισσότερα από τριάντα στρατιωτικά τούνελ στα οποία έκρυβε πυρομαχικά ο Ενβέρ Χότζα.

Τσιμεντένιοι μακρόστενοι πυργίσκοι που εκ κατασκευής και λόγω της ιδιομορφίας του εδάφους, καθιστούν αδύνατη την άνοδο της θερμοκρασίας, ακόμη και το καλοκαίρι …

Ενόψει των εθνικών εκλογών του Απριλίου ο υποψήφιος βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουτσιάνο Μπότσι, προσπαθεί να ξεσηκώσει ιδιοκτήτες γης ότι μέρος αυτών των τούνελ τους ανήκουν δικαιωματικά.

Πηγή: newsit.gr

One thought on “Αλβανία: Υποψήφιος βουλευτής έδειρε επιχειρηματία μέσα στην μέση του δρόμου | Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook