Αλβανία: Περαστικός έριξε μπουνιά στον Σαλί Μπερίσα – Βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης

αλβανία-περαστικός-έριξε-μπουνιά-στο-1581969

Ο Σαλί Μπερίσα, στην Αλβανία, γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο από έναν περαστικό άνδρα, την ώρα που, επικεφαλής πλήθους υποστηρικτών του κόμματός του, διαδήλωνε στο κέντρο της πρωτεύουσας, στα Τίρανα. Η διαδήλωση πραγματοποιείτο λίγα μέτρα μακριά από τον χώρο όπου γίνεται η σύνοδος κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης -Δυτικών Βαλκανίων.

Χιλιάδες υποστηρικτές της αντιπολίτευσης συγκεντρώθηκαν στην πόλη σήμερα, ενώ η Αλβανία φιλοξενεί για πρώτη φορά τη σύνοδο κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στην οποία συμμετέχουν ηγέτες κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν κατά της κυβέρνησης του σοσιαλιστή πρωθυπουργού Έντι Ράμα και να ζητήσουν πρόωρες εκλογές.

Οι οπαδοί του Μπερίσα τον χτύπησαν

Καθώς ο Μπερίσα, επικεφαλής του κεντροδεξιού Δημοκρατικού Κόμματος, περπατούσε μπροστά από τους υποστηρικτές του που κρατούσαν αλβανικές σημαίες και σημαίες της ΕΕ, ένας άνδρας τον πλησίασε και τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο. Ο Μπερίσα μάτωσε στο πρόσωπό του, αλλά αργότερα αναμενόταν να απευθύνει ομιλία στη συγκέντρωση. Οι οπαδοί του Μπερίσα έπιασαν τον άνδρα και τον ξυλοκόπησαν, πριν προλάβει η αστυνομία να επέμβει και να τον συλλάβει.

Στον πρώην πρόεδρο και πρωθυπουργό της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, έχει επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ, όπου ελέγχεται για διαφθορά. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook