Alpha: Αυτή η νύχτα μένει – καταιγιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια

alpha-αυτή-η-νύχτα-μένει-καταιγιστικές-εξ-1609428

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της Νύχτας είναι καταιγιστικές.

Η Φωτεινή στρέφεται για πρώτη φορά εναντίον του πατέρα της, ο Μίλτος συνεχίζει την καταστροφική του πορεία συμπαρασύροντας όποιον βρεθεί μπροστά του, η Ζέτα αδυνατεί να εξηγήσει τη συμπεριφορά του Στρατή και μια ακόμη δολοφονία δημιουργεί νέα ερωτηματικά.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου

Η Φωτεινή συνεχίζει να ψάχνει  την αλήθεια σχετικά με την παράξενη συμπεριφορά του πατέρα της λίγο πριν το θάνατο της Μαρίνας, ενώ η Βρεττώ παροτρύνει τον Χρήστο να έχει από κοντά τον Στέλιο και τον Αλέξανδρο, πριν είναι αργά. Ο Στέλιος ετοιμάζεται για τη μετάθεση, αλλά η ζωή είναι όλο ανατροπές κι ο Μίλτος φαίνεται έτοιμος να ξεπεράσει κάθε όριο. Η Μυρτώ μπροστά σε μια κατασκότεινη πόρτα. Η Διαμάντω θα δεχτεί μια επίσκεψη που θα τη συγκλονίσει και η Ζέτα που μάταια προσπαθεί να μάθει όλη την αλήθεια για τον Στρατή, θα του δώσει μια τελευταία ευκαιρία. Όμως τότε κάτι θα συμβεί που θα συνταράξει εκ νέου τη ζωή τους, φορτώνοντας εκείνον με νέα μπλεξίματα.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου

Η αποχώρηση της Ζέτας από την πίστα και τα όσα ακολουθούν μοιάζουν να διαλύουν ολοκληρωτικά το «Όνειρο», ενώ ο Στρατής μπροστά στο νεκρό Βαγγέλη καταλαβαίνει πως πιάστηκε στο δόκανο. Η ανυπεράσπιστη Μυρτώ θα βιώσει τον εφιάλτη αλλά θα σφραγίσει τα χείλη μπροστά στον πατέρα της. Η Νίτσα ανακοινώνει την αναχώρηση της από το Αγρίνιο προκαλώντας το απελπισμένο ξέσπασμα του Γιώργη την ίδια ώρα που ο Τάσος δοκιμάζει το γαμπριάτικο κοστούμι του. Σαν κυνηγημένο αγρίμι ο Μίλτος πέφτει στα πόδια της μητέρας του. Ο Χρήστος πιστεύει πως κατάφερε να κατασιγάσει τις ανησυχίες της Φωτεινής, όμως, για κείνη η συνομωσία γίνεται ολοφάνερη.

Δείτε το trailer:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook