Άλμπερτ Μπουρλά: Είμαστε κοντά στον στόχο για τη θεραπεία του καρκίνου

άλμπερτ-μπουρλά-είμαστε-κοντά-στον-στ-1451085

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και στην εκδήλωση για την αναγόρευσή του ως Επίτιμο Πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ. Στο περιθώριο της εκδήλωσης έκανε μια σημαντική δήλωση για τη θεραπεία του καρκίνου.

Ο Άλμπερτ Μπουρλά, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ αναφέρθηκε στην πορεία της πανδημίας, δηλώνοντας πως δεν πρέπει να χαλαρώνουμε, αλλά και ούτε και να ανησυχούμε για την εξέλιξή της.

Για την εξέλιξη του κορονοϊού ο κ. Μπουρλά τόνισε ότι: «Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε και να εφησυχάζουμε αλλά αυτή τη στιγμή δεν με ανησυχεί, αυτή τη στιγμή έχουμε αρκετά όπλα στη φαρέτρα μας και δεν αναφέρομαι μόνο στο εμβόλιο, αλλά και στις θεραπείες όπου αν χρησιμοποιηθούν σωστά δεν πρέπει να έχουμε ανθρώπους που να πεθαίνουν, μπορούμε να προλάβουμε όλους τους θανάτους».

Ο CEO της Pfizer μίλησε και για τη θεραπεία του καρκίνου λέγοντας ότι: «Η επιστήμη είναι ώριμη στον τομέα του καρκίνου και θα δούμε σοβαρές βελτιώσεις στα υφιστάμενα πρωτόκολλα θεραπειών στα χρόνια που έρχονται. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για άλλες ασθένειες, αλλά για τον καρκίνο πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά στον στόχο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook