Allou! Fun Park: Φωτογραφίες του 25χρονου μέσα από το νοσοκομείο λίγη ώρα μετά το ατύχημα

allou-fun-park-φωτογραφίες-του-25χρονου-μέσα-από-το-1520977

Σοκάρουν τα τραύματα του 25χρονου που τραυματίστηκε στο ατύχημα του λούνα παρκ στου Ρέντη. Υπενθυμίζεται πως ο 25χρονος ήταν ο πιο ελαφρά τραυματίας από τους τέσσερις, ωστόσο τα τραύματα που υπέστη υποδεικνύουν πως τα παιδιά έζησαν ένα τρομακτικό ατύχημα.

Μάλιστα, ο 25χρονος είχε πάρει εξιτήριο, το πρωί της Τετάρτης, μια μέρα μετά το ατύχημα στο λούνα παρκ Allou! Fun Park, όμως ένιωθε πονοκεφάλους και ζαλάδες και επέστρεψε ξανά στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, στο οποίο παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα.

Τα τραύματα που φέρει ο 25χρονος, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, βρίσκονται στο κεφάλι του, στο αφτί του και στο στήθος του.

Και τα τέσσερα άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα νοσηλευτούν για τουλάχιστον ένα 24ωρο ακόμα στο νοσοκομείο.

Πιο σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας της 21χρονης, η οποία παραμένει στη ΜΕΘ με σοβαρά τραύματα στο θώρακα και τον πνεύμονα. Η νεαρή βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου, ενώ κρίθηκε απαραίτητη η μετάγγιση αίματος.

Ένας ακόμα νεαρός, 24 χρονών, βρίσκεται στο νοσοκομείο με ρήξη σπλήνας, ενώ η τρίτη της παρέας, 24 χρονών νοσηλεύεται με διάσειση.

Τι λέει η εταιρεία

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία με επίσημη ανακοίνωσή της τόνισε πως το παιχνίδι είχε ελεγχθεί και λειτουργούσε κανονικά χωρίς προβλήματα.

Με νέα ανακοίνωσή της την Τετάρτη η εταιρεία τονίζει πως είναι στο πλευρό των τραυματιών: «Στην πολυετή λειτουργία του πάρκου ψυχαγωγίας δεν είχε συμβεί ποτέ κάποιο ατύχημα, γιατί τηρούνταν πάντοτε ευλαβικά οι όροι και οι προδιαγραφές ασφαλούς διεξαγωγής των ψυχαγωγικών παιγνίων. Στους συχνούς- πυκνούς ελέγχους των αρμοδίων δημοσίων αρχών δεν διαπιστώθηκε κάποια παράβαση».

Προσθέτουν ότι: «Στην παρούσα χρονική στιγμή εκφράζουμε δημόσια την ειλικρινή και βαθιά λύπη μας για τους τραυματισμούς, που συνέβησαν στις εγκαταστάσεις μας, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και είμαστε στο πλευρό των τραυματισμένων.

Ήδη δώσαμε εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μας, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τους πληρεξούσιους δικηγόρους των τραυματισθέντων, ώστε να προσφέρουμε την αναγκαία βοήθεια στους εντολείς τους. Η άνω πρωτοβουλία μας εκπορεύεται εκ λόγων ηθικού καθήκοντος και δεν συνιστά παραδοχή υπαιτιότητας. Προέχει να γίνουν καλά οι τραυματισθέντες και είναι βέβαιον ότι τα θεσμικά όργανα της πολιτείας θα διαφωτίσουν κάθε πτυχή αυτού του θλιβερού συμβάντος».

newsit.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook