Άλλος άνθρωπος σήμερα το πιο διάσημο κορίτσι των 90’s | Photos

άλλος-άνθρωπος-σήμερα-το-πιο-διάσημο-κ-1121654

Πάντα θα θυμόμαστε με μεγάλη νοσταλγία τη δεκαετία των 90s. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ήταν μία εποχή κατά την οποία πολλοί τομείς είχαν άνθιση και φαντασία. Οι σειρές που κυκλοφόρησαν τότε, ακόμα και σε πιο εγχώριο επίπεδο, θεωρούνται από τις πιο επιτυχημένες και θυμόμαστε τους χαρακτήρες που γνωρίσαμε, έντονα και με πολλή αγάπη.

Το 1996, κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους μία ταινία που έμελλε να παίζει και να ξαναπαίζει σε επανάληψη στη μικρή οθόνη ανά κάποια διαστήματα. Μία παραγωγή που, αν και δεν πρωταγωνίστησε στο box office, δημιούργησε κάποιους εικονικούς χαρακτήρες για τις μελλοντικές γενιές ταινιών και θεατών. Η Matilda.

Την αξιολάτρευτη μικρή με τις μαγικές δυνάμεις υποδύθηκε η Mara Wilson. Τότε που τη γνωρίσαμε έγινε κατευθείαν συμπάθειά μας και καθόλου δεν απορήσαμε που η Miss Honey τη λάτρεψε.

24 χρόνια μετά, η Wilson έχει αλλάξει πολύ και απομακρυνθεί από την εικόνα που είχαμε στο μυαλό μας. Η ηθοποιός στον λογαριασμό της στο Instagram, που μετράει περί τους 104 χιλιάδες followers, κάνει συχνά αναρτήσεις από την καθημερινότητά της. Δημοσιεύει, όμως, και φωτογραφίες της, τις οποίες και λατρεύει το κοινό, αφού, αν και αλλαγμένη, παραμένει γλυκύτατη.

Δείτε τις φωτογραφίες:  Πηγή: Queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook