Άλλοι δουλεύουν κι άλλοι… λιάζονται – Βουτιές και μαύρισμα σε παραλία στα Χανιά | Photos

άλλοι-δουλεύουν-κι-άλλοι-λιάζονται-1452496

Το καλοκαίρι έφτασε και για αρκετές ημέρες τώρα οι παραλίες στα Χανιά σφύζουν από ζωή.

Ο φακός του zarpanews.gr εντόπισε πλήθος λουόμενων στην παραλία της Νέας Χώρας το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι περισσότεροι ήταν επισκέπτες της πόλης, υπήρχαν όμως και Χανιώτες.

Βουτιές και παιχνίδι στην παραλία. Και ηλιοθεραπεία.

Άντε να έρθουν οι διακοπές…zarpanews.gr

One thought on “Άλλοι δουλεύουν κι άλλοι… λιάζονται – Βουτιές και μαύρισμα σε παραλία στα Χανιά | Photos

  1. Ο/Η Πατριώτες έρχεται η μεγάλη στιγμή και ευκαιρεια να ελευθερώσουμε αληθινά αυτή τη φορά την δύστυχη πατρίδα μας λέει:

    Ακριβώς όπως μας έλεγε και μας έμαθε το ΠΑ-ΣΟΚ : τα ρολόγια και τα κορόιδα δουλεύουνε, οι πασοκτζήδες και οι …..ξύπνιοι ( έτσι λέγανε τότε το λαμόγια ) καθωντε, απολαμβάνουν και κάνουν βέβαια μπάνια και τις καθημερινές που τα κορόιδα δουλεύουν ). ! Αυτό πάνε να ξαναφέρουν στην πράξη αυτοί οι κοπριτες φαντάσματα και δράκουλες του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ που ξαφνικά ξύπνησαν, βγήκαν από τα μνήματα και ήρθαν να γίνουν το δεκανίκι και στη ρήγμα του γιου του Δράκουλα αφέντη μητσοτακη ! Σας υπογράφω υπεύθυνα και με το χέρι στο εικόνισμα του Χριστού μας ότι το σχέδιο είναι με κοινή συμφωνία ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ να γίνει κυβέρνηση με ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ που θα περιέχει και την κουραδομηχανη Βενιζελο και ……….αντιπολίτευση δήθεν μου δήθεν μου : το γελοίο ΚΚΕ, τον Γιανη ( με ένα ν ), το πωλητή της θεϊκής κρέμας και ισως τον δεξιό δεκανίκι του μητσοτακη που έγινε για να κλέψει ψήφους από το κόμμα των Ελλήνων, το κόμμα Μπογδάνου, Φαήλου και Τζήμερου για να παίρνουν και αυτοί το βουλευτικό μισθό σαν ανταμοιβή για τον κόλπο τους ! Όλοι αυτοί κυβέρνηση και αντιπολίτευση θα προσπαθήσουν να εξαφανίσουνε το μόνο πραγματικά αντίπαλο που
    τρέμουνε, το κόμμα των Ελλήνων. ! Συντοπίτες οτιδηποτε βλέπετε και ακούτε από τους πολιτικούς, οι δηθεν τσακωμοί, οι δηθεν αποκαλύψεις, βρισιές κλπ να ειστε σίγουροι είναι καραγκιοζιλίκια για να κρατάνε τα πρόβατα στα μαντριά της κολοπαιρασης τους, τα κόμματα τους. Αν εστω και ένας από σας πιστεύει ότι οποιοσδήποτε από όλα αυτά τα σούργελα θα χάσει 8.000.00 ευρώ το μήνα για πάρτη σας πρέπει να πάει να τον δει ψυχίατρος ! Όχι μόνο δεν το χει κάνει κανείς αλλά εξασφαλίζουν την θέση αυτή για τα απίδια και εγγόνια τους ! Για όνομα του Θεού, ψηφίστε ένα φιλελληνικό κόμμα ΟΛΟΙ, να δείτε πως θα αλλάξει η χώρα, πως θα ξανά γίνετε νοικοκυραίοι, με χρήματα, πως θα αδειάσει η χώρα από τους λαθραίους και θα ξαναγίνουμε ένας ενήμερος περηφανος λαός όπως μας αξίζει. Βάλτε τέλος στα τσιπουρια και τα τρωκτικά του Ελληνικού έθνους !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook