Άλλη μία νίκη για τον ΟΑΧ EAR PLUS απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα

άλλη-μία-νίκη-για-τον-οαχ-ear-plus-απέναντι-στ-1388186

Παρά την απουσία της Μόργκαν Πούλινς η οποία δεν μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες της λόγω τραυματισμού, ο ΟΑΧ EAR PLUS κατάφερε να φτάσει στη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή το μεσημέρι στον Κλαδισό με 63-56.

Η ομάδα του Θάνου Σόφτση επιβάλλεται έτσι για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, τον οποίο μετά την πρόκριση που πήρε σε βάρος του στο Κύπελλο, κατάφερε να κερδίσει και σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Η νίκη κρίνεται εξαιρετικά σημαντική για τα κορίτσια του ΟΑΧ EAR PLUS στην προσπάθεια που καταβάλλουν να τερματίσουν μέσα στις πέντε πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι κρίθηκε και πάλι στο πείσμα που επέδειξαν τα κορίτσια του ΟΑΧ EAR PLUS στο δεύτερο κυρίως ημίχρονο, όπου με μπροστάρισσα την Βικτόρια Χάρις, η οποία πέτυχε 21 πόντους και μάζεψε 10 ριμπάουντ έδωσε το σύνθημα στις υπόλοιπες προκειμένου ν’ ακολουθήσουν.

Από πολύ κοντά βρέθηκαν όμως επίσης η Αντελα Ντέλιτς με 13 πόντους και η Ερίνα Σαλιάι η οποία σημείωσε τρία καθοριστικά τρίποντα, δίνοντας στον ΟΑΧ EAR PLUS την ώθηση που χρειαζόταν σε κρίσιμα σημεία για να φτάσει στη νίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα ν’ αποκτά το προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο με 19-16 ενώ σε ανάλογο τέμπο κινήθηκε και η δεύτερη περίοδος, με τον ΟΑΧ EAR PLUS να ολοκληρώνει το ημίχρονο προηγούμενος με 28-25.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΑΧ EAR PLUS έδειξε το αφεντικό, φτάνοντας τη διαφορά μέχρι και τους 16 πόντους (55-39).

Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος – Κωνσταντινόπουλος – Μαρτινάκος

Δεκάλεπτα: 16-19, 28-25, 47-39, 63-56

ΟΑ Χανίων EAR PLUS (Θάνος Σόφτσης): Τζουγκράκη 5 (1), Αργυροπούλου, Σαλιάι 10 (3), Παπαδάκη, Τσιχλάκη 8 (9 ριμπ.), Οικονομάκη 6, Ντέλιτς 13 (1), Φάρρου, Χάρις 21 (10 ριμπ.).

ΠΑΣ Γιάννινα (Χάρης Γούλας): Μπλασιέ 6, Σαρηγιαννίδου 9 (1), Θεοδώρου, Καλαμπάκου, Κούπερ 17 (1), Χρηστάκη 8 (2), Σλιμ 10 (1), Παπαδοπούλου 3 (1), Μαρίνη 3.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook