Άλλη μια φοιτήτρια από την Κρήτη στους τραυματίες από την τραγωδία στα Τέμπη – Βρισκόταν στο 4ο βαγόνι

άλλη-μια-φοιτήτρια-από-την-κρήτη-στους-1639652

Ακόμα μια Κρητικιά φοιτήτρια βρισκόταν ως επιβάτης στο μοιραίο τρένο της τραγωδίας στα Τέμπη, που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα.

Μια νέα κοπέλα με καταγωγή από τον Μοχό Ηρακλείου βρισκόταν στο 4ο βαγόνι της αμαξοστοιχίας και κατάφερε να σωθεί από θαύμα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της σελίδας Μοχος Ηρακλείου Νεολαια Μοχού.

Η κοπέλα, έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον βρίσκεται στο σπίτι της.

Αναλιτικά στην ανάρτηση αναφέρεται:

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑ ΤΕΜΠΩΝ .

Η Μοχιανη φοιτήτρια είναι καλά στην υγείας τής Από τύχη, θαύμα.

Βιώνουμε την μεγαλύτερη Σιδηροδρομικη τραγωδία που έχει γίνει ποτέ στην χώρα μας Ο πόνος αβάσταχτος για τόσες απώλειες Νέα παιδιά, όνειρα απραγματοποιητα ,αθώες ψυχές ,παιδιά που επέστρεφαν στον τόπο προορισμού τούς δεν θα γυρίσουν ποτέ,άλλοι χαροπαλευουν σε Μονάδες Εντατικής θεραπείας και άλλοι γλύτωσαν τα «χειρότερα» με τραυματισμούς ,εκδορές, χτυπήματα & πόνους και με εικόνες που θα τους σημαδεύουν ανεξίτηλα για το υπόλοιπο της ζωής τούς.

Ανάμεσα σε όλο αυτόν τον αθώο και άτυχο κόσμο ήταν και η αγαπητή στην τοπική μας κοινωνία συντοπίτισσα μας και συνιδρύτρια & μέλος της εθελοντικής ομάδας Εθελοντών Μοχού η κυρία Μιχαέλα Φρουδαρακη. Ποιο συγκεκριμένα: Η Κυρία Φρουδαρακη βρίσκονταν στο 4ο βαγόνι της φονικης σύγκρουσης

Από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη (τα πρώτα 3 κάηκαν και οι περισσότεροι συμπολίτες μας εφυγαν απτην ζωή ακαριαία καταλαβαίνεται τον βαθμό επικινδυνότητας στα πρώτα 5, βαγόνια πόσο μάλλον στα πρώτα 3) η Νεαρή συντοπιτισα μας στάθηκε ΤΥΧΕΡΗ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ «θαύμα»γλυτώνοντας τα χειρότερα μέσα στην ατυχία της ,καθώς λίγες θέσεις μπροστά της οι περισσότεροι συνταξιδιώτες είχαν βρει τραγικό θάνατο ευτυχώς εκείνη είχε υποστει τραυματισμους,αμιχες και κάποιες κακώσεις στο κεφάλι τής λόγω της σφοδρότητας και της θέσης του βαγονιού 4.

Η κατάσταση της σωματικής υγείας της διαρκώς καλυτερεύει και ειναι σε κατοίκων αποθεραπεία , βρίσκεται όμως σε κατάσταση σοκ. Οι ευχές όλων μας να έχει ταχεία Ανάρρωση κουράγιο & δύναμη.

Μιχαέλα οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί σου κουράγιο!!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook