Αλλάζουν κελί στον Ηλία Μίχο – Μπήκε στη φυλακή με μεγάλο χρηματικό ποσό

αλλάζουν-κελί-στον-ηλία-μίχο-μπήκε-στ-1552744

Προβληματική είναι η παρουσία του Ηλία Μίχου στις φυλακές των Γρεβενών όπου κρατείται κατηγορούμενος πως βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι από τα Σεπόλια.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει η συμπεριφορά του τις πρώτες ημέρες στο σωφρονιστικό κατάστημα ήταν ιδιαίτερα προκλητική ενώ μπήκε έχοντας πάνω του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, καθώς ήταν «φορτωμένος» με 3.000 ευρώ!

Σύμφωνα με τα όσα παρουσίασε ο ΑΝΤ1 στην εκπομπή Πρωϊνό, δεν του επέτρεψαν να έχει όλα αυτά τα χρήματα πάνω του. Τα πήραν οι υπάλληλοι και τα «εξαργύρωσαν» με ειδικές μάρκες με τις οποίες θα μπορεί να κάνει τις συναλλαγές του μέσα στις φυλακές. Παράλληλα, γίνεται λόγος για συμπεριφορά «παράγοντα», με την όλη του παρουσία να έχει δημιουργήσει εντάσεις.

Γι’ αυτό το λόγο, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, αποφασίστηκε να του αλλάξουν κελί και να μεταφερθεί μαζί με έναν χαμηλών τόνων κρατούμενο, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι εντάσεις. Αρχικά είχε τοποθετηθεί σε κελί με άλλους δύο κρατούμενους, ωστόσο προσπαθούσε «να χειραγωγήσει τους συγκρατούμενούς του» όπως ειπώθηκε, με αποτέλεσμα να αντιδρούν. Πλέον θα μεταφερθεί σε άλλο κελί με ένα μόνο συγκρατούμενο.

reader.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook