«Άλλαξαν» τον Δένδια με τον Βούτσιτς σε φωτογραφία που προκάλεσε εντάσεις

άλλαξαν-τον-δένδια-με-τον-βούτσιτς-σ-1622008

Το όνομα του Νίκου Δένδια ακούστηκε σήμερα στη Βουλή της Σερβίας.

Ο πρόεδρος της χώρας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, κατά τη συζήτηση για το Κόσοβο αποκάλυψε ότι η φωτογραφία που τον εμφανίζει χαμογελαστό δίπλα στον πρωθυπουργό του Κοσόβου, Άλμπιν Κούρτι, είναι προϊόν φωτομοντάζ και ότι η αυθεντική φωτογραφία είναι από την συνάντηση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια με τον Άλμπιν Κούρτι.

Ο Βούτσιτς ανέφερε πως η συγκεκριμένη φωτογραφία υπέστη τεχνική επεξεργασία και στη θέση του προσώπου του Έλληνα ΥΠΕΞ εμφανίζεται τον δικό του. Έδειξε μάλιστα στο σώμα της Βουλής και τις δύο φωτογραφίες τη μία δίπλα στην άλλη για αποδείξει ότι έγινε φωτομοντάζ.

Ο Βούτσιτς κατηγόρησε τον βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος, Σέρτζαν Μιλιβόγιεβιτς, ως υπεύθυνο για το μοντάζ και τη διάδοση στο διαδίκτυο της συγκεκριμένης φωτογραφίας.

«Εδώ είμαστε ο Κούρτι και εγώ, αν και δεν έχουμε βγάλει ποτέ μια τέτοια φωτογραφία, ούτε έχουμε κάνει χειραψία. Αυτή είναι στην πραγματικότητα μια φωτογραφία του Κούρτι με τον Δένδια. Αυτός ο βουλευτής που μίλησε πριν από λίγο (σ.σ. Σέρτζαν Μιλιβόγιεβιτς) εξαπάτησε το κοινό. Ποτέ δεν έσφιξα το χέρι του Κούρτι, ούτε τον αγκάλιασα. Απλώς για να έχετε κατά νου με τι είδους απατεώνες έχουμε να κάνουμε», είπε ο Βούτσιτς δείχνοντας τις δύο φωτογραφίες.

 enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook