Αλλαγή στη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά | Ποιος αναλαμβάνει νέος πρόεδρος Δ.Σ.

αλλαγή-στη-σύνθεση-του-δημοτικού-συμβ-806855

Από το Δήμο Πλατανιά γίνεται γνωστό ότι νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. Πλατανιά εκλέχθηκε – κατά την Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 – ο κ. Αντώνιος Φραγκονικολάκης, ο οποίος προτάθηκε από το Δήμαρχο κ. Γιάννη Μαλανδράκη και την πλειοψηφούσα παράταξη και ο οποίος έλαβε κατά τη διάρκεια της σχετικής ψηφοφορίας, δεκαέξι (16) ψήφους – ενώ καταμετρήθηκαν και εννέα (9) «λευκά» – συγκεντρώνοντας  την απόλυτη πλειοψηφία των  μελών του Συμβουλίου.

Ο κ. Φραγκονικολάκης αναλάμβάνει καθήκοντα προέδρου Δ.Σ., μετά την παραίτηση του κ. Αθάνασιου Χηνόπουλου τόσο από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ όσο και από την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου, η οποία έγινε αποδεκτή με τη με αριθμ. 62/22-01-2019 Απόφαση Δημάρχου.

Στο πλαίσιο αυτό και για την κάλυψη της κενωθείσας θέσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, είχε ήδη κληθεί  η αναπληρωματική Δημοτική Σύμβουλος κ. Χρυσάνθη Μαραγκουδάκη και είχε δώσει   ενώπιον του Δημάρχου Πλατανιά  τον προβλεπόμενο από τις διατάξεις όρκο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook